Pijn bij de seks

 • #1

  Hey!

  Ik vraag dit omdat ik in een ander land woon en het lastig is met de doktoren hier. Ongeveer 6 maanden geleden heb ik een uitgebreide test gedaan met echografie en bloedtesten, hier kwam uit dat ik mijn hormonen niet op pijl heb, milde inflammatoire bekkenproces en cervicitis. Nu blijf ik klachten houden, vaak last met plassen, vaak last van infecties en schimmel, veel pijn bij het sexen ( zowel stekende pijn in de baarmoeder, moeilijk vochtig worden, geen zin, constant het gevoel dat ik moet plassen, brandend gevoel van binnen ) nu ben ik vorige maand terug gegaan en de doktor heeft mij nieuwe medicijnen gegeven en veel heeft het niet veranderd, en ben ik een beetje de weg kwijt wat ik moet doen ( note, afgelopen maand van pil veranderd, daardoor 2 weken ongesteld geweest, heftig en slijmerig, deze maand te vroeg ongesteld geworden en 3 dagen )
  Iemand die mij kan helpen of tips kan geven?

  Bedankt!

  Reactie
  #2

  "milde inflammatoire bekkenproces en cervicitis, vaak last van infecties en schimmel," Dan is het helaas niet zo vreemd dat je klachten hebt. Daarnaast ben je dan ook nog van pil veranderd... Je zou met die klachten toch naar een gynaecoloog moeten gaan en dan een bespreken of de pil wel het juiste anticonceptiemiddel voor je is.

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Om deze reden heeft ze mij, nu tot 2 keer toe van pil veranderd

  Reactie
  #4

  Bespreek dan toch maar eens of de pil wel zo'n goed idee is.

  Reactie
Reageer op: Pijn bij de seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief