Zwanger worden door anal seks

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben 14 jaar en ik ga binnenkort anal seks hebben met mijn vriendje maar ik ben bang dat ik zwanger wordt is daar een kans op zo ja wat moet ik er aan doen hij zei ik ga ongv 15 sec me lul in je kontgat. Maar kan ik daardoor zwanger raken?? Alsjeblieft help me

  Reageer
  #2

  Als je echt niet weet hoe je zwanger raakt, kun je beter even geen seks hebben en je daarin eens wat verdiepen

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Nee, je raakt niet zwanger van anale seks. Wel kan je een seksueel-overdraagbare-aandoening (SOA) krijgen van anale seks. Je vriend moet dus absoluut een condoom gebruiken. Naast dit medische advies ook een persoonlijk advies: Begin niet zomaar met anale seks omdat je vriendje dit misschien graag wil proberen. Probeer het alleen als je het zelf ook graag wil EN gebruik veel glijmiddel (bereid het goed voor). Als dit je eerste ervaring met seks gaat zijn: Doe het niet. Probeer eerst eens uit hoe het is om met je vriendje samen te zijn, elkaar aan te raken, en uiteindelijk vaginaal te vrijen. Ook dan is het heel belangrijk om goede voorbehoedmiddelen te gebruiken (condoom en de pil).

  Reageer
Reageer op: Zwanger worden door anal seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief