Bloed na klaarkomen

Online ZorgZus
 • #1

  Goedendag,

  Sinds een aantal maanden heb ik last van veel afscheiding, ruikt een beetje latex achtig of zuur. In de afgelopen tijd heb ik iets van 3 of 4 kweekjes gehad, hier kwam 1 keer bacteriële vaginose uit, hier ook voor behandeld, maar heeft niks veranderd aan mijn afscheiding. De andere kweekjes waren allemaal goed, maar toch blijf ik voor mijn gevoel veel meer afscheiding houden dan normaal zou zijn (zoals ik dat eerder gewoon had).

  Nu kreeg ik de afgelopen maand ook regelmatig bloedingen na penetratie (contactbloedingen). De ene keer wel, de andere keer niet en soms ook een dag later pas. Nu heb ik sinds deze week ook bloedingen als ik enkel litoraal klaarkom, direct erna (binnen een uur) verlies ik rood bloed en ook nog best veel (niet 2 druppeltjes).

  Ik slik de pil wel erg trouw en altijd op tijd.

  Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn?

  Groeten,

  Mar

  Reageer
  #2

  excuus, ik bedoel 'clitoraal', niet litoraal haha

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Pil onderdrukt je eisprong, bevordert oestrogeendominantie, werkt verhogend op het cortisol en zorgt voor verliezen aan vitaminen en mineralen, wat alles bij elkaar klachten kan geven.

  Reageer
  #4

  Is er ook een soa test gedaan?

  Reageer
  #5

  Ja soa test is gedaan en dat is het niet, daarnaast heb ik ook een vaste partner dus ikzelf heb geen verschillende bedpartners op het moment.

  Reageer
  #6

  Ik denk dat jet dan toch goed is om aan de huisarts een verwijzing te vragen voor de gynaecoloog voor wat nader onderzoek

  Reageer
Reageer op: Bloed na klaarkomen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief