Bloed na klaarkomen

 • #1

  Goedendag,

  Sinds een aantal maanden heb ik last van veel afscheiding, ruikt een beetje latex achtig of zuur. In de afgelopen tijd heb ik iets van 3 of 4 kweekjes gehad, hier kwam 1 keer bacteriële vaginose uit, hier ook voor behandeld, maar heeft niks veranderd aan mijn afscheiding. De andere kweekjes waren allemaal goed, maar toch blijf ik voor mijn gevoel veel meer afscheiding houden dan normaal zou zijn (zoals ik dat eerder gewoon had).

  Nu kreeg ik de afgelopen maand ook regelmatig bloedingen na penetratie (contactbloedingen). De ene keer wel, de andere keer niet en soms ook een dag later pas. Nu heb ik sinds deze week ook bloedingen als ik enkel litoraal klaarkom, direct erna (binnen een uur) verlies ik rood bloed en ook nog best veel (niet 2 druppeltjes).

  Ik slik de pil wel erg trouw en altijd op tijd.

  Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn?

  Groeten,

  Mar

  Reactie
  #2

  excuus, ik bedoel 'clitoraal', niet litoraal haha

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Pil onderdrukt je eisprong, bevordert oestrogeendominantie, werkt verhogend op het cortisol en zorgt voor verliezen aan vitaminen en mineralen, wat alles bij elkaar klachten kan geven.

  Reactie
  #4

  Is er ook een soa test gedaan?

  Reactie
  #5

  Ja soa test is gedaan en dat is het niet, daarnaast heb ik ook een vaste partner dus ikzelf heb geen verschillende bedpartners op het moment.

  Reactie
  #6

  Ik denk dat jet dan toch goed is om aan de huisarts een verwijzing te vragen voor de gynaecoloog voor wat nader onderzoek

  Reactie
Reageer op: Bloed na klaarkomen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief