Morning afterpil , menstruatie , bang

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik heb gisteravond met me vriend geslapen. Ik moet rond de 20/21e ongesteld worden, maar ik bdn bang. We hebben Geen echte “sex” gehad.. er is waarschijnlijk een heel klein beetje voorvocht eruit gekomen.. maar we twijfelen allebei of het mijn nattigheid was of zijn voorvocht. Hij heeft dezelfde avond al 2 zaadlozingen gehad, niet IN mij maar in de douche. Ik heb de morning afterpil van oneElla besteld en die komt binnen 1/2 dagen, en die werkt als je hem binnen 124 uur in neemt, 5 dagen dus.. Hoe groot is de kans dat ik zwanger word nadat ik die heb ingenomen? Ik ben 16 en dus nog lang niet klaar voor een zwangerschap. Help!

    Reageer
    #2

    Ik denk dat die kans wel heel erg klein is.Ook zonder de MAP

    Reageer
    #3

    Misschien dat je thuis of op school wat hebt gehoord over je vrouwelijke cyclus. Rond dag 14 van je cyclus komt er een eitje vrij. Kort voor je menstruatie is de kans al erg klein en zeker als hij niet in je of bij je vagina is klaargekomen. Ik denk dat jullie best veilig gedaan hebben maar houd het condoom paraat. De map is rotspul, die je hormonen ontregelt, dus een goede afweging maken als je hem eventueel gebruikt.

    Reageer
Reageer op: Morning afterpil , menstruatie , bang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief