ik 16 en buurvrouw 30 help!!!

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb een hele lieve en knappe (vrijgezelle)buurvrouw van 30 jaar en ben al 2 jaar heel verliefd op haar. 2 jaar terug dacht: ach ik kan er toch niks mee ze is te oud maar nu word het anders. sinds de zomer vraagt ze elke keer mijn aandacht....of ik even kan helpen met de tuin...of iets zwaars helpen uitladen ..dat soort dingen meestal dronk ik dan wat en praten we over van alles...grappige maar ook serieuze dingen niks mis mee maar afgelopen weekend appte ze me of ik zin had om wat te komen drinken. ik was alleen thuis want mn ouders waren een weekend weg dus ik hoefde niks uit te leggen. Toen ik gewoonlijk door de achterdeur binnen kwam was ze in de keuken bezig in haar ondergoed en schonk wat drinken voor ons in en ging gewoon zitten alsof het normaal was. ze zei dat ze nog wel even moest douchen en vroeg of ik mee ging. tja ik ben smoor op haar en durf geen nee te zeggen. heel leuk en spannend natuurlijk en uiteindelijk heb ik haar ingezeept. we hebben nog wat gedronken en ze zei dat we dit eens wat vaker moesten doen. uiteindelijk zijn we samen op de bank in slaap gevallen tijdens een film en ben ik de volgende ochtend stil vertrokken. ik kreeg al snel een appje dat ze nog had willen ontbijten met me. en dat we even moesten praten over iets.
    Ik heb het vermoeden dat het over hoe nu verder gaat.

    Dat gesprek is nog niet geweest.Wat moet ik nu? liefst zou ik haar vriendje worden maar is dit handig?? en wat moet ik mn ouders vertellen?

    ik zit er echt mee...en weet niet wat te doen.

    Reageer
    #2

    Ze is in overtreding want jij bent minderjarig. Ze is strafbaar en kan zelfs berecht worden als jullie twee een romantische relatie krijgen. Zet haar uit je hoofs en zoek iemand van je eigen leeftijd. Hier kun je heel veel problemen mee krijgen.

    Reageer
    #3

    ja ik weet dat het niet goed is en we problemen kunnen krijgen... maar mijn gevoelens spelen al 2 jaar..die kan ik niet zomaar opzij zetten.   Ik wacht het gesprek even af en zie dan verder..   ik ben bang dat ik op dit moment bereid ben om nog een kleine 1.5 jaar te wachten tot ik 18 ben... als zij ook echt serieus is heb ik dat er echt voor over.

    Reageer
    #4

    we hebben een gesprek gehad en ze vertelde me dat ze mij heel leuk vind en verliefd op me is.  We hebben besloten  voorlopig gewoon gezellige film avondjes te doen en af en toe samen douchen en lekker inzepen. meer zeker niet.  Wel gaan we binnenkort een weekend weg.  ik ben toch wel blij.....alleen even zorgen dat mn ouders er voorlopig niet achter gaan komen.....dat word nog wat......

    Reageer
    #5

    verstandig is het natuurlijk en het is een persoon die een soort van onbereikbaar is want eigenlijk kan het niet. Het beste zou zijn om te kijken wat het in haar is dat je aanspreekt en daar wat mee te doen maar dan zonder haar. Misschien wil je een volwassen type. Er zijn ook wel serieuze meiden van jouw leeftijd of ietsje ouder. Of heb je een issue met je moeder.

    Ik heb zelf ook heel onverstandige dingen gedaan dus ik zal niet zeggen dat je het niet moet doen maar overweeg alles eens. Samen een weekend weg lijkt me niet verstandig en je moet dan thuis gaan liegen. Voor een korte flirt is het misschien niet verkeerd maar ik denk niet dat er echt toekomst in zit omdat jullie in zo'n andere levensfase zitten en zij veel meer ervaring heeft.

    Reageer
Reageer op: ik 16 en buurvrouw 30 help!!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief