een groot dilemma. help me aub

Online ZorgZus
 • #1

  Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen. maar het komt erop neer dat ik zwaar verliefd ben geworden op de vriend van een heel goede vriendin van mij. en het complexe is ook nog dat het wederzijds is.
  om een lang verhaal kort te maken: ik woon nog samen met mijn vriend en zoontje van 2,5 jaar. onze relatie gaat al niet meer goed na de geboorte van ons zoontje.
  seks hebben we al vrijwel nooit meer en groeien erg uit elkaar. nou wilden we uit elkaar gaan en ik ben elders huurruimte aan het zoeken.
  de vriend van mijn vriendin en ik hebben altijd al erg naar elkaar toegetrokken. we zijn echt magneten om het zo maar te zeggen. de laatste keer dat we met zijn 3en op stap zijn geweest heeft hij me gezegt hoe bijzonder hij me vind en hoe mooi ik ben en hoe gek hij op me is. maar wil zijn vriendin geen pijn doen en voelt een enorm schuldgevoel. ik voel me ook zoooo lullig. ik steek normaal helemaal niet zo in elkaar, maar dit is puur een gevoel waar ik niet tegenop gewassen ben. een gevoel wat ik nooit gevoeld heb.
  nou moet ik erbij zeggen dat we een keer seks met ons vieren hebben gehad. dus mijn vriend en hun samen. mij is dat best tegengevallen en hem ook omdat wij alleen elkaar wilden. nu heb ik zo'n sterk verlangen naar hem en hij naar mij. hij zegt als ik mijn vriendin niet had was jij en je zoontje van mij.
  wat moet ik hier nou mee. ik ben helemaal hoteldebotel en weet me geen raad. van de ene kant ben ik zooooo verliefd.
  en van de andere kant doet het zoveel pijn. ik wil hem iedere dag zien, en hij mij, maar het lukt niet als je begrijpt wat ik bedoel.
  ik zie hem echt als een goede vader voor mijn kind, hij kan ook altijd zo leuk en geduldig met hem overweg. hij is super.
  van de andere kant voel ik me zo;n bitch dat ik verliefd ben op de vriend van mijn vriendin. maar het overkomt me. ik weet het niet meer...............
  wie heeft ook zoiets meegemaakt of weet raad?
  ik wou dat hij voor mij was. (snik)
  liefs een schrijfstertje

  Reageer
  #2

  ga jij nou eerst maar een tijdje op jezelf wonen met je kind en niet direkt met de jongen waar jij op dit moment verliefd op bent.
  Dat het toevallig de vriend van een vriendin is, het had ook een ander kunnen zijn omdat jij op dit moment gevoelig bent voor aandacht en wat zoal niet meer.
  Je bent erg kwetsbaar en je relatie zit in een slop, alhoewel die relatie nooit goed kan zijn geweest want jullie hebben met z'n vieren sex gehad. In een normale, liefdevolle relatie zou dat het laatste zijn waar je aan begint.
  De vriend wil ook wel iets anders en aangezien jij beschikbaar bent, hoeft hij niet verder te zoeken, maar hoe zal het zijn als jullie samenwonen?
  Heb je dan wel vertrouwen in een stabiele relatie met deze jongen?
  Zet alles rustig op een rijtje, geef je de tijd om tot jezelf te komen en zijn jullie voor elkaar bestemd, wel dan komt dat ook wel goed.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Afstand nemen inderdaad. Ga eens op jezelf wonen, vraag je ook af wat er overblijft als je niet meer verliefd bent. Is je vriendin wel gelukkig met hem? Wil je haar wel kwijt?
  Veel wijsheid en zeker veel geduld, stort je niet in de ellende!

  Reageer
  #4

  Verliefdheid is als een vlinder die landt op een mooie bloem. Maar wat doet die als het gaat waaien? Houden van doorstaat de zwaarste stormen. Nu je een kleine hebt, heb je meer verantwoordelijkheden dan alleen jezelf.

  Reageer
  #5

  Poten af van de vrienden van je zusters of vriendinnen. Als je slim bent, houd je je aan deze ongeschreven code. Het heeft alles met respect te maken, dat je betrouwbaar bent voor je vriendinnen of zussen, en niet achter hun rug om hun partner steelt. Je bezeert een vriendin tot het diepst van haar hart, en haar vriend doet dat ook. Door 2 mensen letterlijk genaaid worden voelt niet lekker! Niet doen dus.

  Reageer
  #6

  dankjewel voor jullie berichte. jullie hebben stuk voor stuk gelijk. maar het is zo moeilijk. voel me nu zo erg k*t.
  weet gewoon niet wat ik moet. ik wil hem zo graag zien. maar van de andere kant niet. ik weet toch dat hij voor haar zou kiezen en ik slechts het toetje ben. maar gewoon naar mijn vriendin voortaan gaan en doen of er niks aan de hand is is ook erg vervelend. ik was eerst aan het denken om het haar op te biechten. ik ben normaal een erg eerlijk persoon al lijkt dat nu niet zo.......
  ik wil altijd over alles praten en het uitgesproken hebben anders voel ik me daar heel rot over.
  xxx

  Reageer
  #7

  kon er op een gegeven moment niet meer tegen en ben eerlijk tegen mijn vriendin geweest. ook omdat zij dingen in de gaten kreeg. we hebben veel met zijn 3-en gesproken en hij weet nog niet wat hij wil en wil een time out. zij wil nog wel bij hem blijven maar vertrouwen is nu weg. en ik....tja....ik fiets er een beetje langs he.
  had ik wel gedacht, en neem ik haar ook zeker niet kwalijk dat ze me niet meer voorlopig wilt zien.
  we hadden met zijn 3-en afgesproken niet meer te sms-en enz. maar vanmorgen kreeg ik dus toch weer sms van hem. dat hij zich leeg voelt en mij niet kan vergeten.
  jee echt een dilemma allemaal. ik krijg hem ook absoluut niet uit mijn hoofd. en zie hem het liefste de hele dag...de tijd zal het leren
  kus schrijfstertje

  Reageer
Reageer op: een groot dilemma. help me aub
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief