Man voelt me niet tijdens sex

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Vind het Heel lastig om dit te vragen en weet niet heel goed hoe ik het moet formuleren maar mijn man voelt me niet tijdens de seks .
    Dit is wel eens anders geweest maar nu ben ik 19 weken zwanger en ik krijg steeds vaker een hoofd waarom zouden wij nog seks hebben want we voelen er toch niks van .
    Ik voel mijn man wel en dat gelooft hij niet maar hij voelt in wat voor standje dan ook vrij weinig.
    Heb ik last van vaginale wijdheid of wat dan ook ik zou het niet weten maar word er onzeker van wat kan ik hiermee ? Wie kan me helpen ?

    Reageer
    #2

    Het zou een probleem kunnen zijn dat niet bij jou ligt maar bij je man.  Als je zwanger bent, verandert er wel iets. Met je bekken  met name. Maar je vagina gaat daar niet zoveel wijder van worden. Het geboortekanaal zal wijder worden, maar dat is toch pas op het laatst van de zwangerschap. Het kan psychisch zijn en verband houden met de zwangerschap. Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat je man nu te veel masturbeert...

    Reageer
Reageer op: Man voelt me niet tijdens sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief