Moeilijk klaarkomen tijde"/> Moeilijk klaarkomen tijdens de sex - Medische Forum - Dokter.nl

Moeilijk klaarkomen tijdens de sex

Online ZorgZus
 • #1

  Ik kom heel moeilijk klaar tijdens de seks met mijn vriendin. De seks is heel opwindend enzo, maar op de een of andere manier lukt het gewoon niet goed om klaar te komen:

  Ik heb sinds kort seks met mijn vriendin. Zij was de eerste voor mij en ik had gedacht dat ik juist super snel zou klaarkomen enzo, maar het is dus juist echt het tegendeel.

  De seks is heel opwindend enzo, maar op de een of andere manier lukt het gewoon niet goed om klaar te komen, sowieso niet als ik bovenop lig, en als zij bovenop gaat moet ze me eerst aftrekken tot ik bijna kom en dan lukt het wel, maar op de normale manier lukt het dus eigenlijk niet.

  Ik vind dit heel erg vervelend, vooral voor mijn meisje, omdat zij het volgens mij heel persoonlijk opvat.

  Weet iemand waar het aan kan liggen, help mij uit de brand!!

  Thanks

  Reageer
  #2

  Eerste keer? Ben je misschien niet gespannen of zenuwachtig? Meestal zijn dit de dingen dat een orgasme voorkomt of uitstelt.

  Voel je op je gemak, seks is geen race tegen de klok, ga er niet op wachten en concentreer je op jou geliefde.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
Reageer op: Moeilijk klaarkomen tijdens de sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif