• #1

  Hallo,

  Ik ben net 16 en ben er bijna voor 100% uit dat ik lesbisch ben. Mijn vriendinnen weten het al en hebben heel goed gereageerd. Maar nu moet ik het mijn familie nog vertellen, maar ben bang dat als ik het vertel dat ze me nooit meer willen zien. Ze praten er altijd zo slecht over.
  Ik zit er heel erg mee, zo erg dat mijn school er onder lijdt. Ga nu van vwo naar havo. Ik wil het voor iedereen zo naar het zin maken, maar kan daardoor niet mijzelf zijn. Wat ik heeeeel graag zou willen. Heeft iemand tips?

  Reageer
  #2

  Wil je het graag vertellen of vind je dat je dat moet? Je bent 16 en je gaat toch niet al samenwonen? Ik kan me niet herinneren dat ik op mijn 16e tegen mijn ouders heb gezegd : "Pa, ma, ik ben hetero, dan weten jullie dat maar." Wil je er graag met je ouders over praten en je gevoelens kwijt aan hun? En wat ze er ook van vinden, ze zullen het toch moeten accepteren. Het is jouw keuze. Misschien kan je het voorlopig van je afzetten. Je school afmaken en lol hebben met je vrienden/vriendinnenclub.

  Reageer
Reageer op: Lesbisch
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief