Hulp bij ADHD gerelateerde klachten

  • #1

    Hoi,

    Al sinds mijn 9e ben ik erg vaak onrustig, snel afgeleid én heb ik moeite om mij een lange tijd te concentreren op taak. Inmiddels ben ik 21 en is dit probleem eigenlijk alleen maar erger én groter aan het worden, hiernaast heb ik inmiddels 3 maal een depressie gehad (momenteel heb ik een ernstige depressie waarvoor ik medicatie krijg) én daarnaast heb ik een vermijdende persoonlijkheidsstoornis. Ik denk dat her voor nu belangrijk om eerst de ADHD gerelateerde klachten én onrust in mijn hoofd aan te pakken en een vaste baan aan te houden. Pas als dit enigszins op orde is kan ik aan de slag met de overige problemen. Om de ADHD klachten en stress te verminderen zat ik zelf te denken aan iets van bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie?

    Hebben jullie toevallig ervaring met een goede therapie/hulpverlener die mij hierbij kan helpen?

    Mijn huidige psychiater wilde voornamelijk mijn onzekerheid én de persoonlijkheidsproblematiek aan pakken, zij kan mij niet helpen bij de ADHD klachten. Intern gaan zij bespreken of een andere psycholoog mij hierbij kan helpen, maar dat is allemaal nog niet zeker en ik weet eigenlijk ook niet of ik nog wel door wil met de behandeling bij deze instelling.

    De gene die met de gouden tip ben ik eeuwig dankbaar!

    Groetjes Chiel

    Reageer
Reageer op: Hulp bij ADHD gerelateerde klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief