raar gevoel angsten en depressie.

  • #1

    Hoi, ik ben een meisje van 14 jaar. Het begon allemaal met een feestje ik voelde mij die dag niet lekker. Dat heeft zich een week aangehouden. Toen ging alles weer wat beter. Maar na een paar dagen werd ik heel moe. En kwam het gevoel terug. En ik ging mij afwezig voelen. Alsof alles nep was. Op een avond kreeg ik mijn eerste paniekaanval. De dagen later volgden er meer aanvallen. Mijn ouders hebben mij geholpen en toen is het weer beter gegaan. Ik kon later mijn aanvallen onder controle houden. Verder zijn er geen aanvallen meer geweest. Maar ik ben mij heel vreemd gaan voelen. Alsof alles nep is en een droom is. Ook heb ik alsof dit lichaam niet van mij is en de herinneringen niet bij mij horen. Alles voelt vreemd aan. Verder heb ik nog klachten die vooral bij een psygose horen. De laatste dagen is het erger geworden. Ik heb het gevoel dat ik gek word en ik heb sinds kort last van een depressie. Ik denk over de dood en heb last van somberheid en ik zie alles niet meer zitten. Het is alsof elke dag zomaar een einde aan mijn leven kan komen. Maar ik weet niet waarom. Alsof ik de toekomst voel dat ik dood ben. Ik ben hopeloos en er helemaal klaar mee. Ik wou dat dit weer weg was. Iemand tips of raad?

    Reageer
    #2

    oja.... ook denk ik over rare dingen na. Hier een voorbeeld: wat als ik al dood ben? En wat als het leven nep is en slechts een droom is? Waar ik angstig van word

    Reageer
    #3

    Ga eens naar de huisarts en bepreek het met hem/haar

    Reageer
    #4

    Er kunnen diverse factoren een rol spelen. Zoals dus je puberteit. En misschien was dat feestje even teveel. Vaak drink je dan veel - frisdrank vooral, misschien stiekem toch alcohol, en dat kan zorgen voor een ontregelde bloedsuikerspiegel. Ook kan het zijn, als je gevoelig bent, dat je energieën van anderen oppikt en daar kan je ook op leeglopen.

    Ook kan het zijn dat je wat tekorten hebt in je lichaam, stoffen als magnesium, vitamine B enz. In elk geval ook goed voor je voeding zorgen, het beste ongeraffineerde voeding, zoals bruine rijst. Niet dat dat alles oplost maar een goede basis is wel belangrijk. Vroeger had ik door een eetstoornis te weinig voedingsstoffen en  had ik last van angsten en zat denk ik tegen een psychose aan.

    Reageer
Reageer op: raar gevoel angsten en depressie.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief