Zeer onrustig/gestrest

  • #1

    Ik heb een buurman die psychotisch is en drinkt/blowt en snuift, ook kan hij heel raar doen. De laatste tijd hebben we aardig wat spanning onderling. Wil er ff bij zeggen dat hij met een jongen omgaat die hepatitis b heeft, ze snuiven ook samen, misschien wel van hetzelfde snuif staafje?

    Door mijn ocd en slaaptekort (al drie maand) door enorm veel stress en tinnitus ben ik vaak chaotisch en warrig. Als gevolg laat ik onder andere wel eens mijn voordeur sleutel in het slot liggen als ik mijn huis verlaat.

    Hij is de enige die langs mijn deur loopt als hij de deur uit gaat, en ik heb het vermoeden dat hij of een vriend van hem mijn huis is binnen geweest, drie maand geleden had ik dat vermoeden ook omdat ik uit het niets een mensen drol op mijn slaapkamer zag, naast mijn bed, ik enorm in de stress en paniek en was ziedend. Ik heb van vrienden gehoord dat een vriend van de buurman al eerder iets soortgelijks heeft gedaan. Poep op de deur smeren van iemand. Dus verbaasd het me niet als hij dat heeft gedaan. Toen was ik ook me sleutels kwijt en ik denk dat hij ze heeft gepakt uit mijn deur.

    Nu laatst weer de sleutels in mijn deur latrn liggen, en het het vermoeden dat mijn buurman of zijn vriend me huis weer binnen zijn geweest. Het klinkt raar maar wil het ff kwijt, ik hoop dat ik rust vind.

    Ik vond meerdere dingen die raar waren maar er was 1 ding die me echt enorm boos en gestrest maakte.

    Rond half 7 die dag ging ik even op mijn luchtbed liggen (tijdelijk bed) om proberen te rusten. Ik weet niet meer of ik mijn broek uit had gedaan ofniet (korte spijker achtige broek) na een uurtje stond ik weer op. Om elf uur ging ik liggen deed me broek uit, en wat later stond ik op om iets te doen, wat weet ik niet meer. Wat ik vond op mijn boxershort was een sperma vlek, linkerkant de grootste vlek en wat kleine vlekjes op de achterkant en rechts van mijn boxershort. Ik gelijk in paniek en was woedend, ben ook op de buurman afgestapt en uiteindelijk slaags geraakt met elkaar, ik had niet gemasturbeerd en als het van mezelf was, een natte droom bijvoorbeeld, dan zou de sperma vlek toch duidelijker en meer zijn aan de binnenkant van de boxershort in plaats van aan de buitenkant? Het was ook nog een klein beetje nat, de vlek gaf nog een beetje af. De grootste vlek was aan de linkerkant wat ik al zei, als ik thuis slaap hangt mijn penis vaak naar links(niet altijd) en de vlek was links. Dat gaf me wat rust maar later dacht ik hij hangt hij vaak genoeg naar rechts of in het midden, en hoe komen die andere kleinere sperma vlekken dan rechts bij me boxershort en aan de achterkant?

    Mijn angst/vermoeden is dat die vriend van me buurman die ook psychotisch is sperma in me bed heeft gelegd, en dat ik er op ben gaan liggen, je zou denken dat voel je dan toch wel? Nee ik misschien niet omdat ik door de stress niet echt in contact sta met me lichaam en omdat ik veel in me hoofd zit.

    Mijn angst is als die sperma van hem is en hij heeft hepatitis b, het is me plasbuis ingekomen dan kan ik het ook krijgen want me penis hangt vaak links en links op me lies was het nog een beetje vettig door de sperma toen ik de douchestraal erover deed en het met me handen schoonmaakte, misschien daarvoor ook al voordat ik douchten.

    Het klinkt vergezocht ik weet het maar er zijn bepaalde inconsequenties die me laten twijfelen, buitenkant boxershort vlek was veel duidelijker, binnenkant zag ik haast niets, klein beetje. En waarom gaf het nog af als het van mezelf was, snachts natte droom, ik had wel vergeten schoon ondergoed aan te doen en deed me korte broek eroverheen en het was warm, misschien daarom? Het roept veel stress en vragen op en ik ben vaak uren aan het analyseren en relativeren om mezelf te overtuigen dat het allemaal wel mee valt.

    Kunnen jullie me wat rust geven? Ik wil geen hepatitis b en ik wil gewoon sex kunnen hebben, sexueel contact is lang geleden en heb recent wel de kans om potentieel sex te kunnen hebben met een dame.

    Reageer
    #2

    Ben vergeten te benoemen dat mijn buurman en zijn kameraad weten dat ik angst heb voor besmettelijke ziektes.

    Reageer
    #3

    "dan zou de sperma vlek toch duidelijker en meer zijn aan de binnenkant van de boxershort in plaats van aan de buitenkant?" Nee dus. Dat trekt gelijk door de boxer heen. Bovendien zou je daar sowieso geen soa van krijgen als dart al op je boxer gekomen zou zijn. Ik vind het allemaal toch wel erg ver gezocht. Misschien goed als je eens met een psycholoog gaat praten

    Reageer
    #4

    Het kan toch door de boxer heen naar me lies of penis, als het sperma dan in me plasbuis komt en er zit hepatitis b in het sperma dan kan ik het toch krijgen?

    Ik weet dat het vergezocht is maar heb een soort van trauma opgelopen, sommige mensen willen me verzieken, gek maken en ze weten van mijn angsten. Ik vond een keer een mensen drol op mijn slaapkamer naast mijn bed, die heb ik er zeker niet neergelegd. Had toen ok de sleutel in het slot laten liggen.

    Ik heb ocd dus weet dat ik ver door kan denken totdat ik helemaal gek wordt van mezelf echt tot doordraaien toe in boosheid. Maar een drol is geen fictie en ik poep niet op de vloer en ik heb nog nooit van me leven gehad dat ik mijn slaap ergens poep.

    Dus daarom heb ik die trauma en gaan er allerlei alarmbellen af als ik iets raars merk. Ik wil echt geen hepatitis hebben.

    En ik heb hulp, binnenkort wat meer bij een instantie. Maar heb al heel veel hulp gehad ook met psychologen maar heeft niet genoeg gebaat.

    Reageer
    #5

    Het is inderdaad ver gezocht, heel erg ver gezocht, en zelfs als het zo zou zijn gegaan, dan krijg je daar geen hepatitis van. Sperma komt zo echt niet in je plasbuis

    Reageer
    #6

    Me linkerlies was wel nattig vettig nog een beetje van de sperma, me penis/eikel zou daar bovenop kunnen liggen want hangt vaak links. Dan kan het toch me plasbuis inlopen? Het is een open gat toch? Niet letterlijk open gaat maar er kan toch gewoon vloeistof in?

    Reageer
    #7

    Doe eens een kansberekening hoe groot die kans is. Zet eens op een rijtje hoe groot is de kans dat het sperma is, dat het van een ander is, dat je piemel daarin ligt, dat dan sperma in je plasbuis kan komen.
    Voor elke vraag bepaal je de kans. En die kansen vermenigvuldig je met elkaar. Dus bv 50% kans dat x 10% kans dat x .... enz.
    Uiteindelijk komt er dan een kans uit die hoeveel procent is?

    Als je na deze kansberekening nog twijfelt, zou ik een verwijzing vragen voor een psycholoog die psychotische klachten behandelt.
    Kijk bv eens op VGCt.nl voor een therapeut.

    Reageer
    #8

    Of doe eens een kansberekening hoe groot de kans is dat het UIT je eigen geslachtsdeel is gekomen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    "Niet letterlijk open gaat maar er kan toch gewoon vloeistof in?" Niet open zolang je niet plast daar loopt niet zomaar vloeistof in

    Reageer
    #10

    Het kan wel op het puntje van de plasbuis komen toch, en er een klein beetje in, in het voorste deel van de plasbuis.

    En als het van mezelf was, die nacht ervoor. Waarom gaf de vlek dan nog af om 11 uur savonds de volgende dag?
    Ik depte met de andere kant van me boxershort op de vlek en het gaf nog af.
    Dan moet ik de boxershort niet hebben verwisseld, gebeurt wel eens maar niet vaak maar wel eens. En had een korte spijkerbroek aan, het was wel warm die dag, dus kan het weliswaar nattig blijven?

    Reageer
Reageer op: Zeer onrustig/gestrest


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief