Altijd bang vanwege zelfde moedervlek

  • #1

    Hi lezer,

    Ik heb een grote moedervlek (1cm bij 1cm) op mijn elleboog. Het is een wratachtige vlek, een beetje hobbelig en donkerbruin van kleur. Geen beauty dus, maar ik heb hem al sinds mijn geboorte.

    Al vaker heb ik hem laten checken bij de huisarts. Die liet mij steeds weten dat er niets mis mee is. Ook een dermatoloog heeft er een aantal jaar geleden naar gekeken. Niks aan de hand, was de boodschap toen.

    Ik merk dat ik toch iedere keer bang word vanwege deze vlek. Hij ziet er gek uit en ondanks dat hij helemaal niet veranderd is (ik maak er al 5 jaar lang af en toe een foto van en vergelijk die met elkaar), is het vaak een reden tot paniek.

    Hij steekt sinds kort een beetje, dus ben ik weer helemaal angstig. Het steken is af en toe, een paar seconden, maar blijft soms ook urenlang weg. Ik heb dit wel eens eerder gehad, toen bleek er niks aan de hand te zijn.

    Ik probeer mezelf ervan te overtuigen dat de deskundige blik van meerdere artsen genoeg is. Toch wil ik het liefst weer om bevestiging vragen. Stom? Of gewoon doen? Ik ben overigens 28 jaar.

    Reageer
    #2

    Laat ernaar kijken door de huisarts en bespreek eens of ze dan weggehaald kan worden

    Reageer
Reageer op: Altijd bang vanwege zelfde moedervlek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief