Moedervlek

 • #1

  Ik heb als ik over mijn moedervlek wrijf het gevoel dat het wat prikt. Ik ben toevallig vorige week maandag bij de huisarts geweest om mijn moedervlekken te laten controleren.
  Hij zag niets verdachts, ik heb er veel. Hij heeft ook wat foto's gemaakt van een paar om ze in de gaten te houden en zei dat ik over een half jaar terug mag komen.
  Nu voel ik dus wat ik aan het begin schreef. Ik maak me direct weer zorgen.. Wat moet ik hier nu mee?
  Ik heb ziekteangst, ben hiervoor in behandeling. Maar dit loslaten is erg erg moeilijk voor mij. En nu?

  Reageer
  #2

  Vertrouw op wat je huisarts zegt en bespreek je angst met je behandelaar

  Reageer
  #3

  Ik mag er vrijdag weer naartoe, dus ga ik zeker doen. Is de kans dat er nu wat met die moedervlek is groot? Hoezo kan dat prikken, is dat wel normaal?

  Reageer
  #4

  De huid kan altijd wel eens ergens prikken dat geldt ook voor moedervlek. Voor de rest op de huisarts vertrouwen

  Reageer
  #5

  Ik heb net m'n man er even aan laten voelen. Hij drukte er ook een paar keer op. Soms voelde ik niks, een andere keer wel wat, meer naar de onderkant toe. Ik ben dan gewoon weer in paniek. Moet ik hier niet weer voor terug naar de arts?
  De moedervlek zelf is best groot. Ik kan hier dan weer zo gemakkelijk van in paniek raken omdat ik niet weet wat ik ermee moet doen. Het blijft in m'n hoofd nu.

  Reageer
  #6

  Ik heb mijn arts een berichtje gestuurd met de vraag wat ik hiermee moet. Ik ben benieuwd..
  Ik heb nu de grootste moeite om tot rust te komen. Moet ik me zorgen maken? Het is wel echt dat hij steekt, bij aanraking dus. Ik zit er zo mee..

  Reageer
  #7

  Je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Er verandert niets aan een moedervlek binnen een week.

  Reageer
  #8

  Okee, dankjewel.. De huisarts heeft wel een paar foto's gemaakt, maar meer ter controle om ze te vergelijken.
  Als hij zich natuurlijk ook maar enigszins had getwijfeld had hij het natuurlijk wel gezegd. Alleen nu ben ik dan bang dat mijn berichtje bijvoorbeeld een aanleiding is om het dan toch maar weg te halen. Zo werkt dat in mijn brein..

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Moedervlek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief