Moe, duizelig, buikpijn, angst

 • #1

  Voor dat ik mijn vraag stel zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben jasmine, 23 jaar wonend in België. Ik rook sinds mijn 15 sigaretten. Ik drink geen alcohol en doe geen drugs . Sinds 4 jaar geleden last van angstoornis met name hypochondrie. Verschillende paniekaanvallen gehad waar ik dacht dood aan te gaan. Alle kleine dingen lieten me denken dat ik ziek was of dood ging. Ook hartoverslagen. Onderzocht 4 keer maar alles oke. afgestudeerd als zorgkundige en 3 jaar gewerkt in rusthuis. Maar vorig jaar is het misgelopen. Ik stortte helemaal in, was op van de angst. Had echt continu angst, 3 doktersbezoeken per week. En nu, na anderhalf jaar in de psychiatrie te hebben gezeten volg ik opleiding voor proffesionele schoonmaal. dit doe ik sinds 18 november. Op maandag en dinsdag van 09u tot 15 en woensdag van 09u tot 12. Ik sta elke dag om 07u15 op.
  Nu merk ik dat ik nu al ongeveer een week heel moe ben. En dit terwijl ik genoeg slaap. Kan wel van 11u savonds tot 2 u smiddags slapen, en dan nog moe zijn. Ook voel ik me duizelig in mijn hoofd. Ik pieker de laatste tijd ook weer veel, en er zijn weer meer angsten. Zeker voor het lichamelijke. Bijvoorbeeld nu met dat ik me duizelig voel denk ik meteen dat ik iets ernstigs heb..
  Ik ga optijd slapen. Ik probeer genoeg te eten maar heb de laatste tijd ook vaker buikpijn. Aangezien ik perfectionistisch ben probeer ik mezelf wel 200 procent te geven in de opleiding. Dit is alleen praktijk, geen theorie.
  Ik slik fluoxetine 40mg.
  Zou ik naar de dokter moeten of denkt u dat dit onnodig is?

  Reactie
  #2

  Ik denk toch dat het angstgerelateerde klachten en hyperventilatie zijn.

  Reactie
Reageer op: Moe, duizelig, buikpijn, angst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief