Duizelig, hoofdpijn, overslaand hart

  • #1

    Beste lezers,
    Mijn naam is Carla en ik zit met een reeks aan klachten waar ik enorm onzeker over ben. Eerst iets kort over mezelf:
    Ik ben 29 jaar oud en gelukkig getrouwd. Helaas kunnen we geen kindjes krijgen en zitten we in de medische molen. Dit heeft uiteraard veel stress met zich meegebracht. Momenteel staat de medische molen even on hold en focussen we ons op adoptie. Ook ben ik bezig met een opleiding vanuit mijn werk. Ik ben van nature een persoon die zich gauw druk maakt om dingen. Als ik gezondheidsklachten heb denk ik altijd het ergste. Zo ook nu. Sinds 1,5 week heb ik dagelijks last van hoofdpijn aan mijn voorhoofd en duizeligheid. Dit is geen draai duizeligheid maar een enorm licht gevoel in mijn hoofd. Als ik zit of lig voel ik het niet. Daarbij merk ik dat ik de laatste 3 weken meer last heb van hartoverslagen. Soms meerdere achter elkaar en ze lijken soms te reageren op mijn ademhaling als ik bijvoorbeeld net ga zitten of liggen. Mijn eetlust is sinds het begin van de duizeligheid ook plotseling verdwenen terwijl ik daarvoor alles at wat los en vast zat. Door dit alles heb ik veel spanningen en denk ik het ergste. Heb ik geen hartfalen? Heb ik geen kanker? Zulke dingen spoken voordurend door mijn hoofd en dit geeft stress. Nu twijfel ik dus of ik naar de huisarts moet gaan. Helemaal nu ik vannacht ook nog eens kriebelhoest heb gekregen wat volgens google ook weer bij hartfalen past. Helppppp.

    Reageer
    #2

    Er is toch geen enkele reden om aan hartfalen te denken met de klachten die je hebt. Ik denk dat het toch vooral spanningen/stress /angst zijn.

    Doe eens de test op:

    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
Reageer op: Duizelig, hoofdpijn, overslaand hart


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief