Laxeermiddelen

 • #1

  Ik weet niet of ik hier goed zit..
  Maar ik zal mijn verhaal doen:

  Heb sinds april een leuk en lief vriendje (Dat dacht ik) kwam er pas geleden achter dat hij ook met andere vrouwen/meisjes sex msn gesprekken voert en dat hij ook met hun sex camt.
  Daar heb ik het toen met hem over gehad en hij zou en mee stoppen nog geen 3 dagen later deed hij precies hetzelfde vanaf toen ben ik gaan twijfelen aan mijzelf (ben ik echt zo lelijk/dik?) Ik had toen nog thuis laxeermiddelen liggen die ik van een andere vriendin had afgepakt en begon die te nemen begon met 1 per dag en dat werden er al snel 2 per dag omdat om het doosje staat dat dat de aanbovelen hoeveelheid is. Van de week kwam ik er achter dat hij weer met andere meisje zelfde soort gesprekken voert.. Sinds dien slik ik elke dag 4 tabletten en heb ze nu dus ook zelf moeten halen want wat ik had was al op,

  Nu vraag ik mij af of iemand mij met deze situatie kan helpen was nooit zo onzeker tot mijn vriend dit ging doen, maar zonder hem wil ik ook echt niet verder dan heeft het gehele leven voor mij geen nut meer.

  ps. van dat chatten weet zijn moeder ook en hebben toen op internet er overlopen zoeken en daar stond dat het best wel is een verslaving kon zijn, dit wil hij alleen niet geloven dus ik ben bang dat het gewoon doorgaat en ik steeds meer laxeerpilletjes ga slikken.

  Reageer
  #2

  Dafnuh...... wakker worden..... een jongen die jou onzeker laat voelen waardoor jij laxeerpilletjes neemt?????
  hoe oud ben je?
  hoe zou je het vinden als jouw vriendin dit deed? Wat zou je tegen haar zeggen? Dat ze dom bezig was?
  het leven heeft geen nut meer als je hem niet meer hebt....... ach dat lijkt altijd zo, maar dat is het nooit, je was voor hem gelukkiger dan je nu bent, en ook gezonder bezig of niet?
  wees verstandig zorg goed voor jezelf , hou van jezelf en vind jezelf de moeite waard, dan maakt het niet uit wat een vriendje zegt of doet.
  misschien is hij verslaafd, misschien ook niet, maar het zou niet moeten uitmaken wat hij doet, jij hoort daar geen laxeerpillen door te gaan slikken, dat is dus helemaal verkeerd. En heel erg ongezond!
  over de relatie zeg ik verder maar even niets, dat doet iemand anders maar even.
  groetjes, Brenda

  Reageer
  #3

  Beste Brenda,
  Ik ben 19 jaar, als mijn vriendinnen dit deden zou ik het erg stom vinden. Vind het ook van mijzelf erg stom.

  Ik ervaar het echt dat het zonder hem geen nut meer heeft..

  Dafne

  Reageer
Reageer op: Laxeermiddelen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief