Hoofdzweten tijdens eten

  • #1

    Hallo,
    Ik wol graag iets kwijt en wellicht ben ik niet decenige met dit probleem.
    Ik heb bijna elke keer bij het warme avondeten dat mijn voorhoofd koud aanvoelt en vaker (alleen) een bezweet voorhoofd.
    Tijdens het eten blijft dit aanhouden totdat ik klaar ben met eten. Dan trekt dit weg en na een toental minuten is alles normaal. Het eten is niet pikant omdat ik een gastric bypass ondergaan heb en daar niet tegen kan
    Ook begint het zweten na enkele hapjes dus lijkt het me sterk dat ik teveel gefeten heb. Het vreemde is dat ik s'middags een stokbrood gezond heb gehad en nergens last van.
    Wellicht kan iemand zich vinden in deze klacht en me tips of raad geven.
    Bij voorbaat dank!

    Reageer
    #2

    Misschien iets in het eten. Denk aan stoffen als smaakversterker. Als je een toetje eet, kunnen de suikers voor ontregeling zorgen. Verder kan het van alles zijn. Slechte darmflora, bloedsuikerspiegel, stenen in lever en gal. Een complementair genezer kan verder kijken naar je hele gezondheidssituatie.

    Reageer
Reageer op: Hoofdzweten tijdens eten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief