overgeven na eten

  • #1

    Beste,

    Ik wek al een paar weken braaksel op na het eten. In begin was dit af en toe, maar nu soms elke dag. Dit is vaak als ik het idee heb dat ik teveel gegeten heb, en omdat ik dan bang ben om aan te komen, spuug ik het weer uit. Ik heb overigens een normaal gewicht ( 55 kg bij 1m67), en wil niet afvallen, maar ben gewoon bang om aan te komen.

    Nu heb ik vaak last van misselijkheid, maagklachten, en soms korte duizeligheid. Ik moet er wel bij zeggen dat ik escitalopram gebruik tegen depressie, maar voel mij al wat beter op dat vlak. Ik dacht dus eerst dat die klachten bijwerkingen waren van dit medicijn, maar nu denk ik dat het misschien door het frequent overgeven komt.

    Ik ben overigens 20-jaar

    Reageer
    #2

    dat zal inderdaad door het overgeven komen. Maar het is dus wel een eetstoornis. Ga hiermee naar de huisarts voor professionele hulp

    Reageer
    #3

    Kan er al iets beschadigd zijn? Ik heb veel last van misselijkheid, buikpijn en flatulentie. Dit is zeer vervelend, kan ik er zelf iets aan doen?

    Alvast bedankt!

     

    Reageer
    #4

    Dat zou kunnen. Je moet in ieder geval stoppen met braken en toch maar naar de dokter gaan

    Reageer
Reageer op: overgeven na eten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief