Vriendin die zichzelf snijd.

  • #1

    Hoi
    Ik heb een vriendin die zichzelf snijd, een aantal van haar vriendinnen weten dat, onder wie ik.
    Ik vind het echt heel erg. Ze heeft eetproblemen, ze is hartstikke dun maar zegt dat ze dik is en eet daardoor bijna niets. Nu eet ze wel wat beter, gelukkig. Maar verder heeft ze overal heel veel pech in, ze raakt alles kwijt, haar vriendje maakte het op een hele stomme manier uit, zonder het haar te zeggen en heeft slechte punten. Haar ouders zijn heel erg streng. Ze mag door die slechte punten bijna niks meer en is daardoor heel erg verdrietig en door al die dingen bij elkaar, en misschien nog wel meer, snijd ze zichzelf.
    Ik wil haar echt heel graag helpen maar ik weet niet goed hoe. Ze wil het niet tegen haar ouders zeggen en ook niet bij de mentor of wie dan ook. Ik wil het wel zeggen tegen mijn ouders maar ik weet niet hoe en of die vriendin dat verschrikkelijk vind of niet. Ik wil er niet voor zorgen dat ze zich nog slechter gaat voelen. Dus hoe kunnen ik en wat andere vriendinnen haar helpen?
    Groetjes, en ik hoop dat ik reacties krijg,
    Anoniem

    Reageer
Reageer op: Vriendin die zichzelf snijd.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief