Stel ik me aan?

  • #1

    hey ik ben een meisje van 14.en ik straf mezelf voortdurend met dat ik niet mag eten en ik heb mezelf een paar keer gesneden.(mijn moeder weet het maar liet het gaan)Bij mij thuis lijkt het net alsof er heel er op me neer gekeken wordt en alles fout doe. Ik heb ook een broer hij is ander half jaar ouder . Soms wordt hij heel boos op me om helemaal niks . Hij gaat dan met spullen naar me gooien ensoms slaat hij me of doet alsof. Ik ik blijf vaak langer op school om niet thuis te hoven zijn. Mijn ouders negeren dat soort dingen en zeggen vaak dat ik te dik ben of dat ik me dommer voordoe dan ik ben.                            ik zou graag willen weten of ik me aanstel of niet?

    Xxx mij

    Reageer
    #2

    Dat is een moeilijke vraag....met dat wat je vertelt, denk ik niet dat het aanstellen is. Ga naar de huisarts en bespreek het met hem. Je kunt daar zelfstandig naar toe.

    Reageer
Reageer op: Stel ik me aan?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief