Zelfmoord willen plegen

 • #1

  Hallo, mijn schuilnaam is Anoniem en ik wil dolgraag het allerliefst zelfmoord plegen, want ik kan de pijn die andere mensen mij aandoen niet meer aan! Het zit zo: Ik ben klassiek autistisch en daarom wordt ik nergens begrepen. Zo had iemand mij ooit uitgescholden voor "malloot" alleen omdat ik vlak voor zijn auto fietste, iemand werd op mijn werk zomaar kwaad op mij omdat ik buiten de pauze een koekje pakte en ik ben via het internet van meerdere websites verbannen! Hierdoor krijg ik niet alleen zelfmoordneigingen, maar ook enorme wraakgevoelens. Ik zou de mensen die ooit in mijn leven mij pijn hadden gedaan, een zeer, ernstige doodstraf willen laten bezorgen! Ik heb al eens in mijn leven meerdere malen iemand met de dood bedreigd, waardoor ik ooit eens 5 dagen in een cel moest door brengen.
  Mijn problemen zijn nog lang niet de wereld uit en ik zie gewoon geen andere uitweg meer dan zelfdoding! Ik krijg al meer dan een half jaar hulp van stichting Transfore en een psychotherapeut, zonder enige vorm van succes!

  Reageer
  #2

  Jeetje, wat heftig dat je zoveel pijn hebt van dat mensen je niet begrijpen (en daardoor kunnen kwetsen), dat je daar zo agressief van word naar jezelf en anderen.

  Niet begrepen worden en gekwetst worden, waarom maakt dat zó kwaad?

  Reageer
  #3

  Misschien nagaan wat er verkeerd gaat op forums en dat bespreken met psycholoog?

  Reageer
Reageer op: Zelfmoord willen plegen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief