Asperger en High Definition

  • #1

    Hopende dat hier mensen zitten met asperger of PDD-NOS, of er het een en ander van af weten, heb ik een vraag mbt High Definition television.

    Ben sinds enige tijd op zoek naar een HDTV, en zit te twijfelen tussen HD ready ofwel HD full. Het probleem is alleen dat een week of wat geleden ik in de BCC stond en er werd "Over the Hedge" gedraaid op de tv's. De scherpte van het beeld van de full HD tv maakte me letterlijk gek door de mate van het detail op het beeldscherm. Kan dit een aspect zijn van het syndroom van Asperger of komt dit vaker voor omdat de ogen er niet aan gewend zijn? Wil dit graag weten ivm eventuele aankoop. Wil niet achteraf met een miskoop zitten. Vraag het hier omdat er op het moment niks over te vinden is op het internet (of ik weet niet waar 'k het zou moeten zoeken.

    Bij voorbaat dank,
    R.A.V.

    Reageer
Reageer op: Asperger en High Definition


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief