Ik ben vaak bang

  • #1

    hallo,

    ik heb al een hele tijd dat ik bang word wanneer ik in bed lig.
    Ik woon sinds een half jaar op kamers en mijn huisgenoten zijn vaak weg.
    Ik hoor natuurlijk allerlei nieuwe geluiden hier.
    Dat hoort er natuurlijk bij en moet ff wennen.

    maar ik ben in de avond vaak bang. Dan hoor ik van alles en nog wat. Sinds een paar weken zijn we er achter gekomen dat er een muis bij ons in huis is. We weten niet waar en of het er meer zijn. Dit vind ik ook wel eng.

    maar daarvoor was ik ook al bang. Ik slaap de laatste maanden met oordoppen in zodat ik geen enge geluiden hoor. Want als ik die hoor ben ik echt doodsbang en kan ik niet meer slapen.

    Dit had ik eigenlijk toen ik thuis woonde ook al maar toen had ik nog geen oordoppen. Ik deed vaak het kussen over mijn hoofd of deed de oordopjes van mijn mp3 speler in zonder de muziek aan te zetten (zodat ik minder snel dingen zou horen)

    Ik zou hier graag vanaf willen maar durf het verder aan niemand te vertellen. Ik ben vaak erg moe doordat ik slecht slaap en heb vaak rare dromen.
    Misschien speelt het ook mee dat ik add heb ik weet het niet.

    Ik weet niet of er meer mensen zijn die dit herkennen en weten hoe ik dit aan kan pakken.

    groeten jenna

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je om te beginnen eens met je klachten naar de huisarts zou kunnen gaan. De huisarts zou je kunnen doorverwijzen.

    Reageer
    #3

    Ik heb een tijdje geleden al een verwijsbrief gekregen voor een psycholoog. Ik durfde eigenlijk geen contant op te nemen met een psycholoog, maar ik denk dat het nu toch wel moet. Anders word het misschien nog erger

    Reageer
    #4

    Ik zou inderdaad maar een afspraak maken met de psycholoog. Dat is namelijk de specialist die je kan helpen.

    Reageer
Reageer op: Ik ben vaak bang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief