Is dit chronische stress?"/> Is dit chronische stress? - Medische Forum - Dokter.nl

Is dit chronische stress?

 • #1

  Hoi! dit bericht kan wat lang worden excuses, maar ik maak me erg druk. Eind April kreeg ik een soort enge aanval, we belde 112 en er werd een hartfilmpje gemaakt, longe gecheckt etc, wat schijnt? Een Paniekaanval, de ambulancebroeder gaf aan dat dit kwam omdat ik dagen ervoor de symptomen gegoogled had van een hartinfarct nav wat last op mn borst.

  Hierna kreeg ik een reeds van vreemde klachten, er zat soms tijd tussen, paniekaanvallen, last van borst, obstipatie, last aan darmen, veel hypochondrie, psoriasisaanval, rugpijn, oorsuizen en vooral heeel veel nadenken elke dag, het maakt me echt helemaal gek. Ook vermoeide ogen en in t algemeen erg vermoeid. Nog steeds soms last op mn borst etc, en al die dingen maken mij zo angstig. Ik heb momenteel geen stress, de baan die mij stress gaf heb ik al sinds vorige maand niet meer. Klachten zijn er nog wel

  Lijken deze symptomen toch echt stressgerelateerd? Of kan het iets anders zijn misschien. Las ook laatst een verhaal van een jongen (26) die dacht dat hij een burnout had, maar dit scheen een hersentumor te zijn. Dit soort dingen maken me erg bang. Bedankt alvast voor de moeite!!

  Groet,

  Reageer
  #2

  Dat lijken inderdaad stress gerelateerde klachten. De stress kan dan wel weg zijn, maar de gevolgen kunnen blijven als j er niets aan doet. Mogelijk ontwikkel je en angststoornis of die is er al. Zoek professionele hulp. Bespreek het met je huisarts

  Reageer

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Bedankt voor je tijd John.

  Als je deze symptomen hoort denk je niet snel aan iets ernstigs dus? Door dat verhaal van die hersentumor ben ik erg angstig geworden haha. Vanaf volgende week heb ik psychologische hulp door Parnassia groep.

  Reageer
  #4

  Ik denk toch dat het alles met angst en spanningen te maken heeft

  Reageer
  #5

  Hoi John, oke, ik ga daar proberen vanuit te gaan. Heel erg bedankt voor je moeite, excuses voor het vele vragen. Ik wacht de psycholoog volgende week even af. Bedankt !

  Reageer
  #6

  Hoi John, nog 1 vraagje

  Kunnen vermoeide/geirriteerde ogen hierbij horen?

  Reageer
  #7

  Ja dat kan zeker

  Reageer
Reageer op: Is dit chronische stress?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif