• #1

  Goedemiddag,

  Ik heb al zeker 15 jaar last van angstklachten en onrust in m'n hoofd. Hiervoor slik ik 3 maal daags 10mg diazepam maar daar merk ik amper nog wat van.

  Laatste tijd is het steeds erger aan 't worden met ups en downs. Op de slechte dagen is 't enige wat enigzins helpt alcohol en dan ook de hele dag door.

  Ik dacht eerst aan een alcoholverslaving maar 't gekke is dat 't de andere dag (zo goed als) weg is en dan heb ik ook geen alcohol nodig. Vreemd...

  Zou 't misschien kunnen helpen om over te schakelen naar een andere benzo zoals xanax? Antidepressiva heb ik namelijk ook al meerdere keren geprobeerd maar daar kan ik echt niet tegen.

  Ik hoop dat iemand een goed advies heeft! Alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  Ik zou me eens achter de oren krabben over je alcoholgebruik c.q. misbruik. Werkt in allerlei opzichten zeer ontregelend op je lichaam. Zo werkt het ontregelend op je bloedsuikerspiegel, wat op zich al angsten kan uitlokken; is het een belasting voor je lever en zorgt het voor verlies van vitaminen en mineralen. Als je goed voor je gezondheid zorgt en wat voedingssupplementen gebruikt, heb je die benzo's waarschijnlijk ook niet nodig. Zou naar je huisarts gaan en je alcoholgebruik/misbruik bespreken. Voor wat betreft je hele gezondheid en advies bij voedingssupplementen kan je een orthomoleculair therapeut raadplegen.

  Reageer

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
Reageer op: Onrust
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief