Diverse pijntjes

 • #1

  Ik heb pijn op diverse plekken in mijn buik, onder mn ribben (bij zitten en liggen). Soms ook een beetje bij mn heup (bij lopen). Ik heb al een aantal weken een soort spierpijn op 1 bepaalde plek, tussen mijn bovenste buikspieren en ribben aan de rechterkant. Soms doet mijn rug ook wat pijn onder en in het midden.

  Ik heb al een echo gehad voor galstenen enzo, maar dit was het niet. De pijntjes zitten op verschillende plekken en ik kan eigenlijk niet echt een patroon erin ontdekken. Wel durf ik te zeggen dat het mijn darmen niet zijn. Ik heb ook PDS en dit voelt toch anders. Inmiddels voelt het al vervelend als mijn broek over mijn buik zit, en heb ik het gevoel dat de pijn zich dan meer naar die plek verplaatst.

  Kan het zo zijn dat de pijn veroorzaakt wordt door angst/stress? De huisarts en fysio gooien het hierop. Maar ergens heb ik dan toch de angst dat er ergens nog iets zit wat ze over het hooft hebben gezien.

  Reactie
  #2

  Stress en angst kunnen veel verschillende en vervelende klachten veroorzaken

  Reactie

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
Reageer op: Diverse pijntjes
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief