Gedachtes om slecht persoon te worden

  • #1

    Hallo allemaal ik ben 16 jaar en heb een verleden met hypochondrie achter de rug nu gaat het erg goed maar ik kamp nu met andere angsten. Ik weet dat ik op meiden val van mijn leeftijd en vaak zelfs ouder 18/19 etc. Alleen hoe kan het dat als ik over een bepaald onderwerp ga nadenken waar ik dan angstig voor ben ga nadenken ( ik heb niks tegen homo’s maar ik zou het voor mezelf niet fijn vinden als ik dat zou zijn ) dat ik dan ga denken dat ik dat kan zijn. Dat ik zeg maar bang ben om homo te worden en dan ga ik denken dat ik dat ben, terwijl ik dus echt op vrouwen val.

    Zelfde als dat ik bang ben om ziek te worden dat ik dan juist dingen ga zoeken zoals bultjes en dan ga ik denken dat ik ziek ben. Dit zijn gewoon een aantal voorbeelden. Zelfde als ik heb een bloedhekel aan mensen die wat met kinderen doen en ik zou dat zelf absoluut nooit kunnen doen en dan ben ik bang dat ik ook zo zou kunnen worden terwijl ik tegelijkertijd weet dat ik zo niet ben.

    Ik heb hier een hele tijd geen last van gehad maar als ik dan over dat soort onderwerpen ga nadenken (ziek worden, geaardheid etc wat ik niet wil zijn/worden dat ik er dan juist anders over ga denken en mij zelf dingen ga aanpraten enz. En ik ga dan dingen zoeken waardoor ik ga denken dat ik zo ben. Ik heb hier ook alleen last van als ik er echt overnadenk maar nu blijven deze gedachtes in mijn hoofd rondspoken.

    Reageer
    #2

    De titel klopt niet want homo's zijn uiteraard geen slechte personen*

    *Zelf angsten aan praten*

    Reageer
Reageer op: Gedachtes om slecht persoon te worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief