Angst of reëel?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een leuke meid ontmoet en twee keer met haar geslapen en seks gehad. Wel beschermd, behalve oraal.

    Nu maak ik mij geen zorgen over een soa oid.. maar zij gaf aan dat ze gister een bloedtest heeft laten doen aangezien ze erg vermoeid was. Deze vermoeidheid was begonnen na een moeilijke periode thuis. Maar ik maak me enorm zorgen over pfeiffer, want stel dat blijkt zo te zijn; dan heb ik dat ook.

    De reden dat ik me voor pfeiffer enorm veel zorgen maak is omdat de symptomen (volgens Google) erg overeen komen met symptomen van een angst die ik vroeger altijd had; hiv. Bij een acute infectie treden natuurlijk symptomen op die lijken op pfeiffer symptonen... Ik weet dat ik daarmee weer in een hele nare spiraal terecht zal komen, en dat wil ik niet.

    Ik wend mij tot dit forum omdat ik eigenlijk niet anders weet. Ze kan morgen bellen voor de uitslag en dan weet ik meer, maar in de tussentijd wil ik wel graag weten wat ik kan doen en of het reëel is dat ik me zo zorgen maak. Ik ben 20 jaar en het schijnt dat een groot deel van de bevolking op die leeftijd al pfeiffer antistoffen heeft, en dus immuun is. Maar graag hoor ik van mensen hier wat ik het beste kan doen, al is het om mij gerust te kunnen stellen

    Reageer
    #2

    Ze heeft een bloedonderzoek maar ik weet niet of daar specifiek gefocust wordt op Pfeiffer, volgens mij meer dat ze ontstekingswaarde testen. Maakt dat uit?

    Reageer
    #3

    Aan de ziekte van Pfeiffer kun je in principe niet ontkomen. Die kun je op veel manieren oplopen. Het is ook niets om je druk over te gaan maken. Je gaat er niet dood aan. Het is vervelend om te hebben.

    Je kunt voor de rest helemaal niets doen. Als je klachten krijgt ga je naar de dokter voor bloedonderzoek

    Reageer
    #4

    Geef aan bij haar dat je je er zorgen om maakt.

    Trouwens, de ziekte van pfeiffer is eigenlijk alleen vermoeidheid, en misschien het gevoel dat je een griepje hebt.

    Reageer
Reageer op: Angst of reëel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief