Reeële angst of niet?

 • #1

  Hallo.

  Een paar weken geleden heb ik samen geslapen met een goede vriendin van mij waar al wat langer meer tussen speelt. We waren beiden dronken, maar al voordat we naar mijn huis gingen heb ik dr duidelijk gemaakt dat ik geen seks wilde. Zij vertelde mij dat ze ongesteld was en dat dat er dus sowieso niet in zat. Ze heeft me overigens verteld dat ze niet aan de pil zat ‘s nachts, en ik zou ontzettend dom zijn (dat ben ik niet) als ik dan toch onveilige seks zou hebben. Bij mijn oude relatie gebruikte mijn ex gewoon de pil, en toch wilde ik voor de zekerheid een condoom gebruiken omdat ik zo bang was voor een eventuele zwangerschap.

  ‘S nachts is er wel wat meer gebeurd dan zoenen: zij heeft mij afgetrokken, echter ben ik (naar mijn weten) niet eens klaargekomen. ‘S ochtends werd ik wakker en ik was het laatste gedeelte, door de drank, kwijt, inclusief het gedeelte in bed. Ik heb haar nog gevraagd of we seks hebben gehad maar zij zei van absoluut niet, en naar mijn weten is dat ook absoluut niet gebeurd. Ik weet nog dat ik haar ook licht bevredigd heb met mijn vingers, maar ivm ongesteldheid was dat al gauw klaar. Volgens mij zijn we gewoon in slaap gevallen haha..

  Toch ben ik enorm bang en is de angt terug, waarom zal ik u uitleggen:

  - Ze geeft aan dat ze nu al een aantal dagen hoofdpijn heeft, deze begon overigens met een verstopte neus en keelpijn (verkouden wellicht?) Maar nu houdt de hoofdpijn wel aan

  - Ik blijf de twijfel hebben dat er toch een druppeltje sperma of voorvocht bij haar terecht is gekomen, eventueel bij het met handen bevredigen. Wel weet ik dat die kans erg klein is, aangezien vingeren tijdens ongesteldheid nou niet bepaald aantrekkelijk is, en dat zou ik dan ook niet doen. Ik heb haar hoogtens kort bevredigd bij haar clitoris. Nogmaals, ik ben er wel vrij zeker van dat ik niet ben klaargekomen, want mijn dekbed zag er netjes uit en ook was er geen handdoek aanwezig 🙂

  Eigenlijk ga ik dus uit van zwangerschap door dat ene symptoon: Hoofdpijn, die waarschijnlijk begonnen is door verkoudenheid.

  Ik hoor graag uw mening, is mijn angst reëel of sla ik volkomen door?

  Reactie
  #2

  Je slaat volledig door.

  Reactie
  #3

  U heeft waarschijnlijk gelijk. Het meisje vertelde me dat ze ook ongesteld is geworden 2 dagen geleden. Nu maar hopen dat dit niet innestelingsbloed is maar dit merk je denk ik wel als vrouw zijnde toch? Het verschil tussen ongesteldheid en innestelingsbloed?

  Reactie
  #4

  Dat zou beslist wel merken

  Reactie
  #5

  Ik denk dat ik doorsla.. Ze heeft een spiraal laten plaatsen aangezien ze dit al langer wilde. Nu (3 dagen later) heeft ze af en toe last van steken in haar buik. De spiraal werd net niet binnen de 7 dagen na de start van de menstruatie geplaatst maar toch.

  De huisarts gaf aan dat de spiraal toch ‘eenvoudig’ geplaatst kon worden doordat ze ongesteld was (of kort geweest) en haar baarmoedermond open genoeg stond. Is het mogelijk dat haar baarmoedermond open staat door innestelingsbloed ipv ongesteldheid? Ze zei dat ze er zeker van was dat ze ongesteld was, maar toch kan ze dat verward hebben met innestelingsbloed?

  Reactie
  #6

  je slaat door......

  Reactie
  #7

  Hahaha tandor

  Reactie
Reageer op: Reeële angst of niet?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief