Hallo ik weet niet wat er is

 • #1

  Hallo dus ik wou eens weten wat er met mij scheelt. Ik kan bijna geen emotie tonen en ik vergeet zoooo veel dat ik het niet meer leuk vindt.
  Ook ben ik chaotisch en droom veel alleen is het overdag en snachts niet. Onlangs ben ik begonnen met snijden en het geeft me een gevoel dat ik aanwezig/aandachtig ben. Ik snij nooit diep maar tot je het rode vel ziet. Zou iemand kunnen helpen met wat er mis is want ik vindt het raar en mn vrienden weten er niks over.
  Ik ben in het begon van het jaar van school veranderd en dus nieuwe vrienden gemaakt en daar loopt alles goed. Ik weet dat er1 iemand zichzelf ook snijd maar dat is alles. Wat zou het kunnen zijn?
  Ik ben een jongen van 15 jaar kzit in het 4de middbaar. Ik heb nog nooit drugs gebruikt en ook geen alcohol.

  Reageer
  #2

  Met ADHD heeft dit niets te maken. Ik denk wel dat je er goed aan doet om naar je huisarts te gaan met dit probleem. Je hebt hierbij professionele hulp nodig.

  Reageer
  #3

  Euh ik heb wat opgezocht en ik vindt dat dit heel mij beschrijftbeschrijf ik denk dat het ADD is. En dat snijden doe ik omdat ik me wil concentreren en dat ik nie meer ga dromen tijdens het werken voor school.

  Reageer
  #4

  Ga nar de huisarts en vraag om een ADD/ADHD test.

  Reageer
  #5

  Dus kan een huisarts dat of is verwijsd die mij dan door naar een psycholoog of een psychiater? Voor add/adhd

  Reageer
  #6

  Hij zal je doorverwijzen

  Reageer
Reageer op: Hallo ik weet niet wat er is
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief