lange tijd vreemde klachten

  • #1

    Hoi, ik ben Erik, beetje lang verhaal sorry, maar ben een beetje hopeloos aan t worden. Sinds 2022 is er bij mij angststoornis/hypochondrie vastgesteld. Vele paniekaanvallen, ziekteangst, hoofdpijn etc. Nu gelukkig best wel bovenop gekomen.

    Nu sinds een tijd toch weer klachten, mijn Psoriasis stak de kop op, obstipatieklachten, soms oppeens een warme gloed langs mn rechtervoet, schimmelinfectie bij de penis. Wel in een lange tijd, maar toch. Veel klachten, dit triggert mijn ziekteangst enorm, in t dagelijks leven verder geen klachten, niet vermoeid, heb energie voor 10, maar toch maakt dit alles mij erg onzeker. Ik weet ook niet hoe ik achter de oorzaak ga komen, heb al getest op diabetes ook.

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen & mogelijk geruststellen hahaha, ik hoor t graag!

    Groet,

    erik

    Reageer
    #2

    Psoriasis, schimmelinfectie en obstipatie zijn algemene klachten. Daar kan dan ook wat aan gedaan worden. Dat zou je dus met je huisarts moeten bespreken ipv je druk maken.

    Reageer
    #3

    Bedankt John, hmmm jij ziet dus niet snel een verband tussen die dingen. Ik dacht misschien weinig vitamine d afgelopen maanden. Maar jij denkt bij die symptomen combi niet snel aan iets ernstigs ofzo? Ik heb 8 april pas een dokter afspraak staan vandaar.

    Groet, Erik

    Reageer
    #4

    Ik zie idd niet meteen een verband

    Reageer
    #5

    hi John, om er nog even op terug te komen

    De psoriasis is weer flink verergerd. Ik zat eens alles op te sommen, schimmelinfectie penis, psoriasis plekken, obstipatie. Dit lijkt eigenlijk best wel op candida overgroei? Heb haast alle symptomen, ik ga Maandag even de dokter vragen om een test hiervoor, maar de uitslag kan daar ook van zijn misschien?

    https://ibb.co/GkyycgF

    Reageer
    #6

    Ik zie nog steeds geen verband, maar bespreek het maar met je huisarts

    Reageer
    #7

    Hi John, ik ben langs geweest en heb a.s maandag een afspraak staan voor een algemeen labonderzoek. Misschien dat daar iets uitkomt. Ik denk zelf dat candida een grote kans maakt, heb schimmelinfectie aan de penis, slechte huidconditie, opgeblazen buik, obstipatie, en je kunt het dus testen door in de ochtend in een glas water te spugen, als het dan naar beneden zakt met “benen” is het vaak candida overgroei ook dat heb ik.

    bedankt iig voor uw hulp!!

    Reageer
Reageer op: lange tijd vreemde klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief