Geloven in verhalen die niet in het echt gebeurt zijn

  • #1

    halo,

    mijn moeder heeft een jaar geleden al slaapprobleemen gekregen waar er nachten waren dat ze absoluut niet kon slapen.

    Toen is ze ook dingens tegen ons begonnen vertellen die te eng bleken eerst hadden we haar geloofd maar toen gingen de verhalen nog meer en meer te komen en hebben we gemerkt dat ze hetzelfde verhaal op een totaal andere manier vertelde. Het zijn ook verhalen die absoluut geen waarheid kunnen hebben. Als we haar niet geloven wordt ze heel boos en praat ze niet meer tegen ons.

    Siendsdien denken we dat ze psychische hulp nodig heeft.

    We hebben dit met haar proberen te bespreken maar, dan zegt ze dat alles wat ze verteld wel de waarheid is en dat we de prychische hulp nodig hebben omdat we haar niet geloven.

    Deze problemen blijven zich nog voortdoen en het situatie wordt erger. We weten totaal niet hoe we haar kunnen helpen. Er is ook niemand in mijn omgeving die zoiets meegemaakt heeft.

    Reageer
    #2

    Het lijkt erop dat ze inderdaad hulp nodig heeft, maar dat met ze dan wel zelf willen. Je zou het eens met de huisarts kunnen bespreken.

    Reageer
Reageer op: Geloven in verhalen die niet in het echt gebeurt zijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief