gestopt met antidepressiva

 • #1

  hallo,

  ik ben nu 6 weken bezig geweest met afbouwen en dat ging prima, tot dat ik helemaal stopten. ik ben nu iets langer dan een week gestopt. 2 dagen na dat ik gestopt was begon ik mij heel ziek te voelen,  ik had last van hoofdpijn, duizelig, heel moe, zwak, zweten, koude rillingen, snelle hartslag, verder geen last van mijn verteringsstelsel. dit werd na 4 dagen steeds minder. nu heb ik alleen nog maar last van duizeligheid, zwakte, moeheid en hoofdpijn. wat mij opvalt en wat het probleem is is dat ik ontzettend veel elektrische schokken in mijn hoofd heb en ik voel me niet helemaal mezelf, ik niet zoveel zin om dingen te doen. zou dit komen omdat ik nog steeds last heb van het afbouwen en ik weer in balans moet komen? en hoe lang duurt dat?

  groetjes

  Reactie
  #2

  Welk medicijn was het?

  Op zich passen de verschijnselen die je noemt wel bij het afbouwen van bijvoorbeeld een SSRI. Heb je contact met een hulpverlener hierover?

  Belangrijkste aandachtspunt is denk ik dat je op moet letten of de depressie niet terugkeert. Dat je even een beetje een dip hebt is niet vreemd, maar als blijkt dat de depressie gewoon weer opveert na het afbouwen zou het kunnen zijn dat het beter is verder te leven met een onderhoudsdosis antidepressiva.

  Reactie
Reageer op: gestopt met antidepressiva
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief