Dissociatie

 • #1

  Hallo,

  Ik weet niet of iemand mijn verhaal herkent. Hoop het, dan ben ik tenminste niet de enige.
  Heb last van dp dr. Maar wordt alleen maar erger. Heb geen enkel besef van tijd, tijdsduur, tijdstip, over een uur, een uur geleden bv, niks alles is weg. Geen dagen. Dagen tijd het zegt me allemaal niets in mijn hoofd. Zijn wat cijfertjes en lettertjes. Nooit een nieuwe dag, alsof ik telkens in dat zelfde bed ga slapen en wakker wordt. En dan hele ‘dag’ gebeurt er vanalles, mensen fietsen praten eten rijden auto gaan naar hun werk en weer naar huis etc, kijk ik naar de klok zit ik blijkbaar al 3 uur iets te doen. Maar voelt nie eens als 3 seconde. En dan gaat iedereen slapen en heeft het over de dag die voorbij is, de ochtend de middag de avond. En dan denk ik echt ‘waar hebben jullie het over?’ Hoe kan ik zo ver weg zijn en geen idee hebben van dagen tijd datum niks er is niks. Iemand?

  Reageer
  #2

  Dit klinkt wel heel heftig, ik zou zeker bij de huisarts langsgaan en vragen naar psychologische hulp. Het lijkt er op dat je bewustzijn voor een heel stuk loslaat van je zelf en dat kan een teken zijn dat je met dingen zit bijvoorbeeld van vroeger die je niet goed kan verwerken.

  Reageer
  #3

  Beste Lala,

  Herkenbaar verhaal. Hopelijk gaat het nu wat beter met je.

  We zijn nu 1 maand verder. Zijn de dp/dr klachten al wat verminderd? En wat heb je intussen gedaan om die klachten te verminderen vraag ik mij af?

   

   

  Reageer
  #4

  ik hoop dat het beter gaat ik heb een vraag ik heb wel 30 x perdag een gevoel dat ik een ander persoon ben ik weet dat ik karen heet maar zo voelt dat totaal niet ook heb ik vaak dat ik mijn vriend moeder of mensen die ik ken juist niet meer herken ook de omgeving ken ik dan niet meer ik heb ook stemmen in mijn hoofd die met me mee kijken en comentaar geven en mijn dierbarte uitschelden het lijkt er op dat ik echt gek wordt gewoon krankzinnig herken iemand dat vooral de asngst dat ik gek wordt ik gebruik geen alcohol of drugs ben ook bekent met de psychiatrie en die zeggen dat ik depersonalisatie en derealisatie heb ik moet het accepteren brrrrr ik wil het wel accepteren maar ik wil dat het stopt!!

  Reageer
Reageer op: Dissociatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief