Dwangmatige gedachten

  • #1

    Hoi,

    Dit is de eerste keer dat ik een vraag op een forum zet, maar ik was even benieuwd of iemand dit misschien een beetje herkend. Of tips heeft.

    Ik loop bij de ggz en bij de verslavingzorg voor diverse problemen. Op dit moment worden er testen bij me gedaan, omdat er gedacht word dat ik ADD heb. Ik denk dit zelf ook.

    Nou durf ik veel aan ze kwijt, maar er is 1 ding waar ik me te erg voor schaam om het er over te hebben.

    Ik woon begeleid en zie veel verschillende hulpverleners in een week. Ik krijg 3 keer per week woonbegeleiding, ik zie 1 keer per week een vrijwilliger, 1 keer in de week ga ik naar een instantie voor mijn verslaving en 1 keer in de week zie ik iemand van de ggz. Nou heb ik eigenlijk geen leven naast de begeleiding om. Ik heb wel vrienden en een relatie, maar die interesseren me niet zoveel. Ik ben in m'n hoofd alleen maar gesprekken met m'n begeleiders aan het voeren. Telkens als ik het probeer te stoppen word ik onrustig. Dit gebeurd van sochtends vroeg tot savonds laat. Vaak zijn de gesprekken helemaal niet realistisch. Ik hecht me heel erg aan deze mensen en ik vind het lastig om te beseffen dat zij niet echt bij mijn leven horen. Zo kreeg ik een aantal dagen terug te horen dat 1 van de begeleiders stopt me te begeleiden en dat ik een nieuwe begeleider krijg. Dit raakt me veel te veel. Het voelt zo ongezond. Ik hoor me zo te hechten aan m'n vrienden en m'n vriend, maar dat lukt me niet.

    Ik hoop dat iemand misschien weet wat dit kan zijn?

    Reageer
Reageer op: Dwangmatige gedachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief