Duizelig

  • #1

    Ik zit in een stressvolle periode. Nu ben ik echt constant soort van duizelig, soort van gedesoriënteerd gevoel. Vooral als ik wat ga doen. Hoe kan dit ? En hoe kom ik er vanaf?. En komt het wel door de stressvolle periode?.

    Reageer
    #2

    Dat kunnen stressklachten zijn. Waarschijnlijk hyperventilatie

    Reageer
    #3

    Denk ook aan de rol van voeding en tekorten aan diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Beste bij elk eetmoment zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels, voor een stabiele bloedsuikerspiegel.

    Reageer
    #4

    hey,

    sinds vanmorgen voel ik me echt niet lekker, heb ik weinig kracht & energie om dingen te doen. ik denk dat dit komt doordat ik gisteren; energydrank, koffie, & alcohol heb gedronken, en het allemaal teveel was binnen 24uur. Maar zelf weet ik het niet zeker, maar het zou wel kunnen. Sinds vanmorgen heb ik last van duizelig, - misselijkheid, hoofdpijn en een droge tong. Zelf eet ik met moeite, en ben ook heel erg moe terwijl ik vandaag van 01:30 - 12:00 heb geslapen, wat best wel goed is voor mij. Vandaag ben ik wel naar buiten geweest omdat het lekker weer was, en toen had ik geen last van hoofdpijn of duizeligheid etc, maar toen ik thuis kwam weer wel.

    Hebben jullie advies voor mij, of wat zou ik het beste kunnen doen?

    Dank jullie wel 🙂

     

    Reageer
    #5

    Zorg dat je veel water drinkt. 1,5 - 2 liter oer dag en natuurlijk even geen energy drank en alcohol

    Reageer
Reageer op: Duizelig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief