gevoelloze huid knie na val

  • #1

    2 dagen geleden verstapte ik me op een betonnen trap, waardoor ik met mijn knie op de rand terecht kwam. Deed erg pijn, maar kon meteen doorlopen. Nog steeds kan ik alles. Geen pijn bij (trap)lopen.
    Echter, de hele knie is beurs. Groot deel is gevoelloos. Als ik erop druk doet het erg veel pijn. Maar ga ik zacht over diezelfde huid, voel ik het niet. Wat kan de gevoelloosheid icm drukpijn zijn?

    Reageer
    #2

    Een kneuzing. Waarschijnlijk zijn er enkele huidzenuwtjes die eveneens gekneusd zijn. Dat geeft een doof gevoel. Dat Zal overigens ook weer herstellen.

    Reageer
    #3

    ik ben gevallen op mijn knie en heb ook last van huidzenuwtjes en tintelingen. Herstellen zij zich op welke termijn ?

    Reageer
    #4

    Dat zal doorgaans wel weer herstellen, misschien niet helemaal. Dat ligt aan de verwonding. maar dat kan een tijdje duren. Hoelang is niet precies te zeggen.

    Reageer
    #5

    2 weken terug onderuit gegaan met de scooter flinke klap op me knie (niet gebroken) wel flink beurs en geen gevoel in knie..

     

    Reageer
    #6

    Als ik wakker  wordt zak ik soms door mijn knie en val ik op de grond  en het voelt of mijn  been slaapt wat moet ik doen

    Reageer
    #7

    Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #8

    Ik ben gevallen op de knie. Eerste weken bijna geen last. Licht blauw gekleurd. Maar na een maand doet de streling van een laken of broekspijp al pijn aan de huid over het hele scheenbeen. En een stootje tegen het onderbeen geeft een felle oppervlakkige pijn.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dan is er met de val een huidzenuw beschadigd geraakt. Doorgaans herstelt dat ook weer maar kan idd even duren

    Reageer
    #10

    Na val op zijkant knie is er bij mij Morel-Lavallée geconsteerd. Een aanzienlijk deel van het scheenbeen, net onder het hematoom, is volkomen gevoelloos. Een ander deel tintelt regelmatig. Volgens de traumachirurg zijn door het letsel ook de zenuwen beschadigd maar zal het waarschijnlijk wel een jaar duur eer ik volledig hersteld ben. Iemand ervaring? Het is een heel onprettig gevoel. Het voelt doods aan maar toch irriteert het met lopen.

    Reageer
Reageer op: gevoelloze huid knie na val


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief