hevige pijn in anus

  • #1

    Hallo,

    iets van 8 jaar geleden kreeg ik voor het eerst hevige pijnsteken in mn anus. Diezelfde dag werd ik opgenomen in het ziekenhuis en ik bleek een erg heftige eisprongbloeding te hebben waardoor mn buikholte helemaal volliep met bloed. Operatief is het bloed weggehaald.

    Nu 8 jaar later krijg ik het soms weer.
    Eigenlijk zou ik moeten worden opgenomen voor een operatie maar ik heb 2 gehandicapte kinderen en het is een heel gedoe voor mij om naar het ziekenhuis te gaan. Daarbij kan ik het met behulp van zware pijnstillers de dag wel doorkomen.

    Maar ik vraag me af of het deze keren wel door een eisprongbloeding komt. Gisterenmiddag kreeg ik het weer maar ik moet over een paar dagen ongesteld worden dus een eisprong lijkt me niet.

    De pijn komt plotseling op ( altijd overdag ). Is vreselijk hevig! Ik moet overgeven en krijg hoge koorts en heb koude rillingen. Ik kan me totaal niet meer bewegen door de pijn en praten lukt dan ook niet meer. Het enige wat ik kan doe is zware pijnmedicatie innemen en wachten tot het overgaat. Dit kan vele uren duren.
    Tot 2 dagen na de aanval heb ik nog veel pijn maar is het wel draagbaar. Heb dan het meeste pijn tijdens het zitten

    Wie herkent dit? Zou het van mn anus komen de pijn of zou het iets gynecaelogisch zijn.
    Ik moet er mee naar de huisarts dat snap ik wel. Maar ik wil altijd wel een beetje zelf zicht hebben in dat soort dingen zodat de huisarts me niet af kan wimpelen.

    Bedankt!

    Reageer
    #2

    hallo ik heb dit meerderen malen gehad bij mij was het steeds een pirianal abces (weet niet of ik het goed geschreven heb) de pijn is echt ondragelijk. het moet ook opengesneden worden, dan kan de pus er uit.kan onder narcose of met ruggenprik gedaan worden. ik was gelijk van de pijn af na de operatie de druk en zo.
    ga na je huisarts.
    bij mij zatte ze altijd er diep en was niet van buiten te zien.alleen door ego of scan.
    maar wat je beschrijft erken ik wel.
    sterkte er mee

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Dus het kan toch een perianaal abces zonder dat je aan buitenkant Iets ziet of voelt. Ben al 3x geopereerd aan zo'n abces en nu loop ik alweer een maand met hevige pijn onderaan. Ben al 2x bij huisarts geweest, bij gynaecoloog, 2x bij chirurg die me laatste keer geopereerd heeft en allen zeiden ze dat alles oké was. Nu heb ik via mijn huisarts eindelijk een scan kunnen regelen voor nu vrijdag. Bedoeling was een MRI maar was overal meer dan een maand wachttijd dus nu CT scan. Hoop dat ze daarop kunnen zien wat er aan de hand is en dat ik van de pijn verlost geraak. Hoop dat het niet weer een abces is want zou al de 4 de keer zijn. Vorige 3x wel altijd op zelfde plaats.

    Reageer
    #5

    Heb al vele jaren last van anale kramp, eerst dacht ik dat het van inwendige aambeien kwam maar de gastro enteroloog zei dat dit niet zo een pijn kon doen. Ik ben dan wat opzoekingswerk begonnen en stuitte op anuskramp, de symptomen kwamen volledig overeen met wat ik voelde ,de pijn in de anus kwam meestal nachts op, ik werd wakker van hevige pijn, ik heb alles geprobeerd ,kous warmte dafalgan enz.. na lang zoeken ben ik zelf over gegaan naar een stevige pijnstiller, tradonal odis 50 mg ,ik neem maar een half pilletje maar met een gewone pijnstiller was ik niets. met deze wel.De pijn was zo hevig dat ik bijna syncopaal was. De anuskramp komt gelukkig maar zeer af en toe voor.

    Reageer
Reageer op: hevige pijn in anus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief