Wakker worden met stekende pijn in schouders/bovenarmen?

  • #1

    Ik ben de afgelopen week ziek geweest, sinds gisteren heb ik niet meer overgegeven en voor het eerst gewoon eten binnen gehouden.
    Nou weet ik niet of het met het ziek geweest zijn te maken heeft, maar ik werd vanochtend(uurtje geleden) wakker met behoorlijk veel pijn in mijn biceps/schouders, en in mindere mate mijn nek. Deze pijn gaat aan een stuk door en wordt af en toe voor korte tijd heviger.
    Ik heb nog nooit een dergelijke klacht gehad en heb er wel echt veel last van. Weet iemand wat dit is en of ik hier eventueel wat aan zou kunnen doen?

    Reageer
    #2

    maak eens de beweging die je maakt bij overgeven......voel je dat je je helemaal aanspant, spierspanning in je lichaam.
    hou het goed warm, neem een paracetamol, maar als het erger wordt en je voelt je ook niet lekker, dan even de huisarts bellen.
    het beste, Brenda

    Reageer
    #3

    Door het lange ziekzijn en het mogelijk in een en dezelfde houding gelegen of gezeten te hebben, kunnen de spieren verkrampen. Dat zou een logische oorzaak kunnen zijn. Maar zonder onderzoek door een arts is een diagnose stellen niet mogelijk. Misschien is er meer aan de hand dus ga bij twijfel altijd naar de huisarts voor onderzoek.

    Reageer
Reageer op: Wakker worden met stekende pijn in schouders/bovenarmen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief