pijn linker bovenhelft hoofd

  • #1

    Goedenavond,

    Sinds een weekje heb ik last van een soort van zeurende, licht prikkende pijn. De pijn zit ergens tussen mijn oog linkeroog, en kaak, aan de linker bovenhelft van mijn hoofd. Het voelt alsof het achter mijn oog is, maar toch durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen dat het ook daadwerkelijk aan mijn oog lig. Zelf zit ik te denken aan een verstandskies die al een aantal jaren door is. Maar aan die kies zelf heb ik weer geen pijn. Misschien dat een andere tand is.

    Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn, en waar ik als eerste heen moet? Ik heb al een afspraak staan met de kaakchirurg voor een andere verstandskies, in maart, dus het lijkt me overbodig om daarvoor nog een afspraak met de tandarts te maken, maar misschien is de huisarts wel een goed idee?

    Het is niet echt pijnlijk, maar het voelt gewoon vervelend, vooral de gedachte dat ik niet weet wat er precies aan de hand is.

    Alvast bedankt voor jullie reactie ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je jouw vraag aan de kaakchirurg kunt stellen. Als hij het niet weet, vraag hem dan of je naar de huisarts moet of dat je het even aanziet en af kunt wachten tot het vanzelf overgaat. Lat je weten wat er aan de hand was? het lijkt op een probleem met de sinus zoals je het beschrijft. Ben je verkouden geweest?

    Reageer
Reageer op: pijn linker bovenhelft hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief