Aanhoudende pijn & tinnitus klachten

  • #1

    Al meer dan 400 dagen heb ik extreme pijn. Ik heb een fase gehad dat ik mijn aantal uren slaap meestal wel kreeg hoewel naar bed gaan een pijnlijk proces is en wakker worden ook. Ik heb geleerd mijn emoties te reguleren omdat ik het anders niet trek. Er zijn momenten geweest waarop ik een euthenasieverklaring heb ingevuld omdat het mij rust gaf te weten dat ik mogelijk een einde aan zou kunnen maken aan de pijn. Nu weet ik dat dat niet snel zou kunnen maar het idee van die controle geeft me soms toch enige rust. Ik zou namelijk nooit het mijn naasten aandoen om uit het leven te stappen op een oneervolle manier. Maar dit is wel om aan te geven hoe ernstig de situatie is. Overdag gaat het meestal goed en dan ben ik weer heel snel optimistisch soms omdat ik graag door wil in het leven. Ik wil stappen maken, maar het lijkt allemaal stil te staan. Ik blijf al een jaar haken op 20 u werken en krijg dit vaak niet voor elkaar doordat ik dan zo'n pijnlijke nacht en weinig slaap heb gehad dat ik helemaal op ben. Ik ben 25 jaar en het voelt lastig om te kijken naar de toekomst. In 400 dagen waarin ik van alles heb geprobeerd en geprobeerd bepaalde dingen niet te doen zijn mijn klachten niet veranderd. Ik verlies hoop. Ik trek het niet meer. Ik heb hele erge tinnitus en pijn in mijn hoofd en soms ook in mijn nek en schouders. Buikpijn. Soms voel ik me een hoopje en zit ik kotsend bij de wc omdat ik zo misselijk ben van de pijn. Ik weet niet hoelang ik dit nog trek. Ik heb van alles geprobeerd. Acupunctuur, ostheopathie, kaakfysiotherapie, yoga, ademhaling, massages, oefentherapie, hypnotherapie, kno psycholoog, normaal psycholoog, glutenarm dieet, carnivore dieet, vegetarisch, supplementen, koud en warmtherapie...de hoop zakt weg. Ik heb in het ziekenhuis in het begin een afspraak gehad bij de KNO arts en een MRI gehad. Hierbij werd gesteld dat er geen bijzonderheden waren. Het kost allemaal ook behoorlijk veel geld om alternatief aan de slag te blijven en kan dit financieel niet blijven doen. Daarnaast zit ik aan het einde van mijn ziekte termijn en moet ik bijna weg bij mijn werkgever. Ik moet nog een arbeidsdeskundig onderzoek hebben en maak me onbewust toch druk of ze wel echt gaan zien hoe slecht het gaat. Ik voel me nu niet alsof ik kan werken, maar wil zo graag. Ik moet ook nog doorzoeken naar een andere job, maar het voelt haast niet haalbaar. Ik ben opzoek naar hoop dat het beter kan worden. Dus laat me het aub weten als iemand tips heeft.

    Reageer
    #2

    Ik zag van alles voorbij komen, maar niet de pijnpoli. Vraag een verwijzing

    Reageer
    #3

    Dankjewel voor de tip John. Ik heb heel lang geprobeerd alles via de natuurlijke manier proberen op te lossen. Voeding, ontspanning, supplementen. Ben echt geen fan van medicatie, maar heb nu toch een aanvraag gedaan voor zwaardere pijnstilling. Ben echt niet goed bij mn hoofd dat ik dat niet eerder heb gedaan. Ik heb ook gevraagd een verwijzing te laten opmaken voor de pijnpoli. Hopen dat dit wordt goedgekeurd.

    Reageer
Reageer op: Aanhoudende pijn & tinnitus klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief