Vergrote milt en lever met klachten

  • #1

    In Juni vorig jaar werd tijdens mijn zwangerschap een vegrote milt ontdenkt (ik had buikklachten) doorverwezen naar een internist echo en scan gehad mijn milt was 15.3 cm ze dachten dat het zwangerschaps gerelateerd was dus moest 6 weken na mijn bevalling terug komen. Opnieuw echo gemaakt inmiddels is mijn milt 17.5 cm groot.. tevens heb ik nog andere klachten (dood en dood moe, energieloos, lusteloos, gewrichtspijnen, heb bloedarmoede, me ijzer is te laag ondanks ik al maanden ijzer tabletten gebruik, foliumzuur te laag en een beurs/pijnlijk gevoel in me linker bovenbuik). Ze dachten aan een vorm van lymfeklier kanker uitgebreid bloedonderzoek gedaan, petscan gedaan hieruit is godzijdank niets gekomen alleen dat mijn lever ook vegroot is. De internist in mijn ziekenhuis zei dat hij verder niets kon doen en er niets aan de hand was..

    Ik heb een second openion aangevraagd voor het radboud umc hier ben ik nu door de internist gezien weer uitgebreid bloed onderzoek, urine ingeleverd, ontlasting hieruit kwam niets alleen flinke bloedarmoede en ijzer tekort. Vorige week een darmonderzoek gehad ook hieruit is niets gekomen.. afgelopen week een maagonderzoek gehad hierop was niets te zien.. ik voel me zo beroerd, heb pijn , ben dood moe. Maar ze lijken maar geen oorzaak te vinden van die vergrote milt en lever.. wat zouden jullie doen? Of willen dat er gedaan word..?

    Reageer
    #2

    Een complementair genezer kan kijken naar je hele gezondheidssituatie. Tekort aan ijzer heeft vaak te maken met andere factoren als tekorten aan andere voedingsstoffen, waaronder vitamine B en C en magnesium maar ook nog een aantal andere en ook schildklierproblemen kunnen van invloed zijn op het ijzer. Verder maakt de vorm nog uit. Welke ijzerverbinding. Denk ook aan ondersteuning met celzouten, zoals nr 3 ferrum phosphoricum. Bezoek aan een alternatief genezer natuurlijk niet in plaats van doktersbezoek.

    Reageer
Reageer op: Vergrote milt en lever met klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief