Pijn onder ribben rechts en ertussen

 • #1

  Ik heb sinds een week ongeveer pijn aan rechter zij. Het lijkt aan het einde van de ribben. Soms ernaast richting buik. Soms is het ook aan de linker kant van ribben en buik. Ik heb wel opgeblazen darmen ook, veel windjes.  Soms voelt het als ik lig net of er een rib knel zit. Wat zou het kunnen zijn? Ik heb paarden dus doe daar ook wel eens zwaar werk. Maar gaan gelijk weer dingen door hoofd van een kwaadaardig iets. Als ik van buiten erop druk is het ook gevoelig.

  Reageer
  #2

  Niemand die het  weet? Ik heb nog steeds last. Ik moest vandaag wel 4 x naar het toilet voor ontlasting. Zou het toch bij darmen vandaan komen? Maar kan je dan pijn onder en in de buurt van je ribben hebben? Heb ook veel lucht in darmen. Soms is de pijn een paar uur weg en opeens is het er weer. Voelt soms ool als een spierpijn achtige pijn.

   

  Reageer
  #3

  Het lijkt er toch op dat het met je darmen te maken heeft gezien de klachten. ga ermee naar de huisarts

  Reageer
  #4

  Hoi John ik kan dinsdag pas terecht. Ik heb ooit brandend maagzuur gehad, toen een maagonderzoek kwam niets uit. Ze dachten toen pds. Past dat hier bij denk je? Met die angststoornis denk ik gelijk weer het ergste. Leverkanker of in ribben etc.  Ik vind die pijn zo raar onder mijn ribben en beetje naar buik toe. Tussen heupen en ribben laat maar zeggen.  Meestal rechts en soms links. Net opeens ook jeukbultjes op buik en ben ik helemaal bang voor een erge ziekte. Ik ben mij ervan bewust dat ik ermee bezig ben maar de pijn zit er wel echt. Soms na een tijdje lopen ook steek in zij gevoel  links en rechts, op dezelfde plek van ribben.

  Reageer
  #5

  PDS is heel goed mogelijk en de angststoornis kan er dan nog een schepje bovenop doen

  Reageer
  #6

  Maar past daar pijn bij bij ribben? Ik moet ook veel meer boeren. Sowieso heb ik overal last van bekken / heup. Vaak stijf. Ik ben weer zo bang, zon naar gevoel. Dat doet geen goed dat snap ik.

  Reageer
  #7

  Net onder je ribben zitten ook darmen... en je maag. En stress kan daar wel wat klachten veroorzaken

  Reageer
  #8

  Oke. Ik moet maar er vanuit gaan dat dat het is. Maar doet zelfs soms pijn met uitrekken of bewegen soms. Heel gek.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Sorry nog 1 vraag heb ook wel eens laag pijn bij blaas. Kan dat ook door darmklachten komen?  Straalt dan weed uit naar lies. En pijn in zij misschien door darmen en bekken dacht ik. Maar weet niet of dat kan

  Reageer
  #10

  Dat zou inderdaad kunnen

  Reageer
  #11

  Ik dacht net even ontspannen in bad weer erge steken krampen van een paar seconde tussen rechter ribben.  Ik raak echt in paniek hiervan.  Kunnen dat echt darmen ook zijn? Zit te denken een oxazepam te nemen maar weet niet of dat ook op darmen werkt.

  Reageer
  #12

  Oxazepam zou je kunnen nemen, dan ontspant de boel een beetje

  Reageer
  #13

  Ik had idd de oxazepam nog genomen. Vandaag de hele dag last van winderigheid.  Ook als ik zit iets voorover is het net li en rechts onder ribben of er wat knel zit. Vraag mij zo af hoe dit kan.

  Reageer
  #14

  Het zullen toch je darmen zijn

  Reageer
Reageer op: Pijn onder ribben rechts en ertussen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief