Pijn in pols, niets op MRI, botscan, neuro

 • #1

  In januari 2020 kreeg mijn zoon na een werkdag pijn in zijn pols, na een hele dag een draaibeweging te maken.  Het was het einde van zijn contract, daarna was hij maanden werkloos en verminderde de pijn.  Toen hij in september terug begon te werken, kwam de pijn terug, en begon die uit te stralen naar de hand en naar de onderarm.  Het werd zo erg dat zelfs een lichte druk voor pijnscheuten zorgde, 's nachts werd hij wakker van de pijn als zijn pols iets aanraakte. Een MRI scan toonde alleen wat lichte vloeistof, maar een injectie met ontstekingsremmer had geen effect. Daarna twee weken in de plaaster, ook zonder effect.  Op een botscan vond men niets terug. We zijn nu terug van de neuroloog, ook niets gevonden.

  We zijn ten einde raad, de specialist heeft geen flauw idee wat het kan zijn, en kan alleen pijnstillers voorschrijven (maar geen al te sterke, door mijn zoons zwakke maag). De pijn is constant, waardoor hij al maanden werkonbekwaam is en al lang geen nachtrust gehad heeft.  Heeft iemand enig idee wat het nog zou kunnen zijn, en hoe dit getest kan worden?

  Een bezorgde vader.

  Reactie
  #2

  Is hij ook al bij een orthopeed geweest of een kinesist?

  Reactie
  #3

  Ja, de orthopedist had de MRI, het verband en de botscan voorgeschreven.  En nu zegt hij "afwachten en zien wat het lichaam doet".

  Het lichaam wil echter niet meewerken en blijft gewoon pijn doen...

  Reactie
  #4

  Hij zou naar een kinesist kunnen gaan. Wellicht kan die er iets mee doen

  Reactie
Reageer op: Pijn in pols, niets op MRI, botscan, neuro
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief