Doffe ongemakkelijke pijn linkerborst

 • #1

  Paar weken terug ben ik wezen gaan hardlopen.. werd de volgende dag vroeg in de ochtend wakker met doffe pijnlijke gevoel op mijn linkerborst ter hoogte van mijn sleutelbeen/ oksel met onregelmatige hartslag.. naja ik het best wel eng.. maar dacht zal wel spierpijn zijn van het hardlopen dag eerder. Na een paar minuten was het weer weggetrokken. Echter kwam het weer terug later in de middag, alleen was de pijn veel minder erger meer als doffe pijn en op verschillende plekken op me linker/midden borst. Het was een komen en gaan.. en vlak voor het slapen merkte ik de pijn het meest. Dus de volgende dag HA gebeld en ben op gesprek geweest heeft bloeddruk gemeten was 130 en hartslag was goed wat aan de snelle kant..maar vond niets zorgwekkends en vertelde me dat ik waarschijnlijk een spier heb verrekt e.d. en adviseerde me een afspraak te maken bij de fysiotherapeut.. dat gedaan te hebben heeft de fysio vooral me achterste ribben proberen te kraken hij vond dat er namelijk wat spanning op me ribben zaten en daardoor de pijn als het ware voorin voelt.. waar ik nog steeds me twijfels bij heb maargoed.. nadat de fysio me spieren had gemasseerd vertelde die dat het nog 2 dagen gaat duren en dan als het goed is de pijn weg moet zijn. Dat is gebeurd alleen is het een paar weken later weer teruggekomen. Ik ben een jongen van 17 jaar lengte 1,73 en weeg 80 kilo. Tijdens inspanning geen klachten.. alleen erna meestal en vooral vlak voor het slapen doffe pijn aan me linkerborst en vooral als ik erop druk lokt het de pijn uit klein beetje naat me rug en verschillende plekken op me linkerborst. ik ben van nature best wel bang.. dat er iets met me hart is? mijn vraag is.. is er iemand die deze klachten herkend?

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ik herken je klacht!  Idd als ribben die vastzitten, heb ik ook regelmatig. En als de behandeling bij de fysio de vorige keer geholpen heeft, is de kans groot dat jij daar nu ook weer last van hebt....

  Het zal nu wel moeilijk zijn om een afspraak te maken,omdat ook fysio's alleen spoedgevallen behandelen.  Maar je kunt wel even met je fysio bellen en je klacht uitleggen. Misschien kan hij of zij je oefeningen voor thuis geven om je klachten eerst wat te verlichten. En te voorkomen dat ze steeds terug komen.

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Het lijken in ieder geval geen hartklachten. terug naar de fysio zou ik zeggen

  Reageer
Reageer op: Doffe ongemakkelijke pijn linkerborst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief