Onbekende pijn

  • #1

    Hallo allen,

    Ik heb een pijn waar ik niet veel over kan vinden en het begint zeer frustrerend te worden.. ๐Ÿ™ het is een branderige, diep stekende pijn maar alleen in mijn rechterbeen. Het is ook geen constante pijn, maar kan ineens beginnen en zakt meestal na een paar dagen weer weg. Vreemde is ook dat het meestal in mijn voet begint en als het ware langzaam omhoog 'kruipt' tot aan mijn lies.

    Zelfs een dekentje over mijn been is al te veel of zacht aanraken met mijn vingertoppen, het voelt alsof mijn hele huid verbrand is. Ik heb dit pas zo hevig nadat ik vorig jaar een auto ongeluk heb gehad (wel ben ik aantal jaar terug een keer aan mijn rechterknie geopereerd ook)..

    Helaas is door de orthopeed niets te zien op een mri scan en merk ook geen vooruitgang met fysiotherapie of pijnstillers/ontstekingsremmers..

    Ik heb dus geen idee wat dit kan zijn of iets wat wel kan helpen.

    Ik hoor graag van jullie an alvast mijn dank.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ben je wel eens bij een neuroloog geweest om te kijken of er bij het ongeluk of de operatie geen zenuwen beschadigd zijn?

    Anders zou je dat misschien nog kunnen proberen.

    Sterkte, groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Hi Suzan,

     

    Bedankt! En nee nog niet bij een neuroloog geweest, heb afgelopen maanden alleen verschillende pijnstillers en ontstekingsremmers voorgeschreven gekregen om te proberen.. Ik wordt morgen weer terug gebeld en dan zal ik dat inderdaad aangeven.

    Er is wel een mri scan gemaakt maar kunnen ze daarop ook geen zenuwbeschadiging zien? Of zijn daar weer andere testen voor?

     

    Nogmaals bedankt ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #4

    Hoi,

    Of je dat op een mri kan zien, weet ik eigenlijk niet, wel als je ergens duidelijk iets klem hebt zitten. Bij mij was dat door meerdere hernia's. De schade aan de zenuwen zijn bij mij later door de neuroloog met andere testjes onderzocht, omdat ik pijn bleef houden na de operatie.

    Hopelijk weet je snel meer, succes morgen!

    Reageer
Reageer op: Onbekende pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief