pijn en onaangenaam gevoel

 • #1

  Hallo iedereen

  Ik ben op zoek gegaan naar een site waar ik even mijn probleem kon schetsen en waar ik misschien wel een antwoord kan krijgen.

  Ik zit dus sinds vorige week vrijdag met een hoofdpijn die ook niet echt een hoofdpijn is. Het weerhoudt mij wel bij het studeren voor mijn examen. En dit is dus wel een groot probleem.

  Andere klachten die ik heb:
  - echt wel een vermoeid gevoel en nochtans wel goed geslapen!
  - mijn handen trillen
  - ik zie soms wazige vlekken voor de ogen, daarnaast tranen mijn ogen ook soms.
  - een druk op de oren die ik niet kan verklaren, je kan het vergelijken met het opstijgen van de vlieger. dan moet je ook altijd slikken om toch maar weer goed te horen.

  Ik ga donderdag zowieso al bloed laten trekken bij de dokter omdat ik mij echt wel ongerust maak. Juist omdat dit zonder enige aanleiding is.

  (heb ondertussen ook gemerkt dat ik op mijn linker onderbeen nu een aantal zweren heb--> lijken op dikke puisten en doen wel wat pijn.
  - Ik ga donderdag avond ook weer naar huidspecialist omdat ik een tijdje terug exceem op mijn been had. Dit is nu in behandeling met kortizone zalf.
  - Morgen heb ik examen)

  Zijn er mensen die mij iets van verder advies kunnen geven.

  Reageer
  #2

  het is goed dat het bloed wordt nagekeken. Misschien een infectie of virus, zou ook goed zijn om te kijken n.d. Ziekte van Lyme(ben je misschien door een teek gebeten?).
  het beste is dit bloedonderzoek af te wachten, alles hier is verder gissen.
  Sterkte en succes met je examen. Brenda

  Reageer
  #3

  Hallo brenda en andere lezers

  Resultaten van bloedonderzoek zijn binnen. Bloed blijkt in orde te zijn. Met enkel een lichte vorm van allergie, maar hier moest niets aan gedaan worden volgens de dokter. (het was niet de ziekte van lyme volgens hem)

  Hij constateerde een verstopping/ontsteking van de sinussen. En gaf mij hiervoor pilletjes mee. Ondertussen is hoofdpijn al heel wat beter!

  Ik denk zelf dat ik ook nog wel heel wat last heb van zenuwen voor de examens! Want nu heb ik trouwens ook wel last van een hand dat al 3 dagen aan het tintelen is.(enkel linkerhand, trekt naar de onderarm waar ik een stijf gevoel van krijg) en nu begint mijn linkervoet ook wat mee te tintelen.

  groetjes

  Reageer
Reageer op: pijn en onaangenaam gevoel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief