Pijn in milt (?)

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik ben nu 19 jaar en buiten dit gezond. Al plusminus 2 weken loop ik rond met af en toe terugkerende steken onder mijn ribben, links boven de buik. Daarnaast heb ik ook last van kortademigheid. Ik rook af en toe en door de benauwdheid ben ik gelijk gestopt.

  Vanmiddag ben ik bij de huisarts geweest, die heeft mijn longen gecontroleerd en stuurde me weer naar huis. Als het erger wordt/de pijn aanhield moest ik terugkomen.

  2 weken terug had ik de klachten voor het eerst, na het gebruik van een beetje MDMA. Ik doe dit zo'n 1 keer in de paar maanden, en heb er nooit eerder klachten bij ervaren. Ik dacht op dat moment dat mijn maag van slag was door de stof, en dat de pijnklachten daar vandaan kwamen. Ik heb na de eerste steek de hele avond last gehad en ben eerder in bed gaan liggen.

  In de periode van de 2 weken erna had ik soms last van steken en benauwdheid. Echter is het de afgelopen 2 dagen verslechterd, en heb ik het idee dat er iets opgezet is in dat gebied. Het is een dof gevoel waar soms (ineens of bij diep inademen) een steek bij komt kijken. De afgelopen dagen is er constant een gevoel van ongemak, en ik voel me niet fit. De benauwdheid helpt hier ook niet bij.

  Is het verstandig om toch morgenochtend weer de HA te bellen, of zal ik het nog even aankijken?

  Alvast bedankt voor jullie ideeën,

  Ilse

   

  Reageer
  #2

  Neem contact op met je huisarts

  Reageer
Reageer op: Pijn in milt (?)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief