Kniepijn na hurken

  • #1

    Hallo,
    Een week of twee geleden heb ik knieklachten gekregen na een snelle hurking. Voelde op dat moment direct een pijnscheut, waardoor ik mij liet vallen en de knie naar binnen draaide. Nu twee weken later heb ik nog steeds knieklachten, waarbij strekken en buigen lastig gaat en pijnlijk is. Afgelopen week met een intensieve training had ik er erg veel last van en was er een kleine zwelling te zien in de gewrichtspleet.

    De pijn is niet continu aanwezig, maar kan ineens opkomen (ik denk met een onverwachte beweging). Kan de pijn niet goed aanwijzen, lijkt diep in de knie te zitten en bij de knieholte. Ik kan nu dus niet hurken, op mijn knieeen zitten en buigen en strekken van de knie is ook pijnlijk.

    Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn?

    Groetjes Lis

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets  over te zeggen. Ik zou je willen aanraden, om met de klachten naar de huisarts of een fysiotherapeut te gaan.

    Reageer
Reageer op: Kniepijn na hurken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief